Är jag självisk som enbart erhåller mig själv rätten att klaga?

Den planerade filmkvällen tvingades vi ställa in på grund av sjukdom och jag passade därför på att tillbringa lite kvalitetstid med min familj. När vi ändå är inne på ämnet sjukdomar så måste jag passa på att påtala att jag observerat att i princip alla gnäller om hur sjuka de är och beskriver sina förkylningssymptom som om det vore den sällsyntaste sjukdomen i världen... varför? Jag är visserligen också sjuk, men eftersom 90% av Sveriges befolkning antagligen tampas med samma sjukdom känns det lite onödigt att beklaga sig. Vi drar ju bara ned varandra och tycker ännu mer synd om oss själva! Vi bor trots allt i Sverige, acceptera att det hör till eller flytta någon annanstans! Personligen skulle jag faktiskt göra det senare om jag fick välja.

Nå väl, jag fick tillfälle att se "Killing me softly" igen och jag är verkligen förälskad i filmens manus och regi! Den är faktiskt mästerligt gjord och jag rekommenderar den därför varmt och tackar Åke för att han gett mig förmågan att kunna uppskatta riktigt bra och välgjorda filmer!

Om jag nu får passa på att klaga lite själv (dock om något annan än min förkylning, vilket gör mig till en betydligt bättre människa än resten av Sverige eller hur?) så har jag nu insett att jag måste jaga rätt på mina gamla folsyratabletter som apoteket bestämt sig för att ta bort ur sortimentet. Mitt ansikte är svullet som aldrig förr och de nya tabletterna hjälper verkligen inte, panik?! - Mjaa... jag kanske kan skapa en ny trend? "I år är det ganska inne att strunta i sina folsyratabletter och istället låta ansiktet svullna så man ser tjock ut." Hm.. det är en utmaning.image63

Den är faktiskt exakt lika snuskig som den ser ut! :)

Kommentarer
Postat av: Syndaren

jag är bäst på att klaga! det vet du:D och jag är ju en av alla med sina symtom för förkylning! HAHHHAHAHHAHAHA xD

2007-09-14 @ 23:41:49
Postat av: Mmmmm

stackars alla sjuklingar..! därför man ska hålla sig inne och vara osocial..^^

2007-09-15 @ 00:11:52
Postat av: Förrvirad

Forumet, forumet, forumet!

2007-09-15 @ 21:06:38
Postat av: Eje

nu vill jag också klaga lite när ni ändå håller på!
jag har vart förkyld sliten i halsen täpt i näsan å hostig till och från i 1,5 år nu jobbigt men vad gör man. det e inte så konstigt när man lever i ett land där man har så höga krav på hur nyttigt allt ska vara så vi för stör ju våra imunförsvar som inte hinner vänja sig vid nått. i balnd tycer man sverige är skit.
men jag älskar ju mitt land endå =)
snyskig film det gillar jag iaf ;)

2007-09-25 @ 20:53:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback