- Är dagens ungdomar förfärliga? - Oh yes!

Det är alltid härligt att vakna före väckarklockan ringer vilket jag faktiskt lyckades med idag, kanske inte alltför konstigt med tanke på att jag började halv 1, men jag är ändock mäkta stolt! Dagen har sedan dess flutit på riktigt bra.


Jag och Max satt och halvsov genom Kultur och idéhistorian och kände efter det att vi inte orkade ta trapporna ned från skolan i spöregnet. Vi snodde därför hissen från en man hoppandes på kryckor och olyckligtvis råkade vi trycka in fel knapp så vi stannade hissen en våning tidigare än planerat, vilket resulterade i att mannen på kryckor tog trapporna ned och hann ikapp oss. Han var inte glad, och jag antar att det inte blev bättre av att jag och Max stod och asgarvade åt honom samtidigt som vi panikslaget tryckte på knappen för att stänga hissdörrarna. Bör jag tillägga att dörrarna hann stängas precis innan han var framme? Poor guy, men det är nog mest synd om oss när detta hamnar i Rektorns vetskap.

Dagen fortsatte med att jag bakade äppelpaj samtidigt som jag lagade middagsmat. Av äppelpajens färg att döma kommer ni säkert att dra slutsatsen att jag inte hann med både pajen och middagen samtidigt, men det är faktiskt enbart ett resultat av en aning för mycket kanel.  
Jag fick mvg i hemkunskap i nian, någon som tror mig? :)

Kommentarer
Postat av: Syndaren

haha muums äppelpaj:D

2007-09-04 @ 21:17:15
Postat av: jojje

hahahaha! åt du den pajen helt gratis? ;) ne skoja bara, den ser ut att vara god ;D

2007-09-04 @ 22:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback