Och så var man pank... igen.

Mina fötter värker som aldrig förr och jag förstår verkligen inte hur en del tjejer orkar gå runt på stan i flera timmar och bara shoppa. Okej att man blir helt slut i huvudet och får ont i fötterna, men det är ju så grymt tråkigt?! Som tur var hade jag i alla fall med mig Jenny idag när tjockare leggings skulle införskaffas, vilket gjorde det tråkiga shoppingscenariot riktigt kul! Efter att ha gått runt i alla möjliga konstiga affärer blev jag två tröjor och ett par leggings rikare och vi avslutade det hela med mjukglass, Tack Jenny!

För att sammanfatta det hela har jag nu 165 kronor att leva på i 29 dagar och det ska bli mycket intressant att se hur jag klarar det. Första steget i min plan mot en stabilare ekonomi är att driva in lite skulder, så är det någon som känner för att hotas och slåss i mitt namn kan ni ju höra av er!

Nu ska jag samla krafter tills GG loggar in på msn och återupptar sina försök till att skicka över Patrik Isakssons låtar till mig.


        
Mina försök till att visa upp min nya tröja, konstigt nog är det den som syns minst?

Hösten är räddad av mysväder och strumpbyxor!

Vilket fantastiskt mysväder det råder denna morgon! Detta inspirerar mig helt klart till att stanna hemma och se film ikväll, frågan är om man ska göra det själv eller försöka lura hit någon.. Hm, svårt val!

Filmen "supersugen" som jag och Micke såg igår var faktiskt riktigt bra! Det är dock med stor motvillighet som jag måste erkänna att Micke är bättre på att välja filmer än mig, även om jag personligen inte tyckte att den franska filmen var så hemskt dålig. Eller okej, den var fransk, det säger väl allt egentligen.

Hur som haver så följde Micke med mig till östermalmstorgs tunnelbana och på vägen fick jag ett konstigt samtal från någon som pratade spanska blandat med dålig svenska och dessutom vägrade att uppge vem han var. Jag befarar att det var någon av amerikanerna Dennis räddade mig från för ett tag sedan. Som om det inte vore läskigt nog såg jag även den läskiga nattbusskillen i Ropsten, men som tur var lyckades jag gömma mig för honom och kom hem i säkert förvar.

Klockan halv 5 imorse ringde PW och väckte mig och föreslog att jag skulle åka ut till Handen för att umgås med honom. Dessvärre var det som tidigare nämnts extremt tidigt och jag låg dessutom i underkläder och sov så jag antog att han skulle hinna somna innan jag hann fram, annars skulle jag naturligtvis kastat mig ut dit!

 
image78

image79
Som ni kan se funkade strumpbyxorna riktigt bra! :D

Ytterligare bravader.

Igår lyckades jag göra om Ejes blogg och eftersom jag känner mig ovanligt snäll idag tänker jag länka hans blogg en gång till! (TADA!!)

Idag svek jag Jenny på simningen för att pappa och Dogge lurade med mig ut och shoppade till sent igår kväll. Jag hoppas att Jenny kan tänka sig att förlåta mig och att vi kan motionera vid ett annat tillfälle inom en snar framtid.

Jag måste även erkänna att jag smått börjar få panik över hur kallt det börjar bli ute när man tar sig fram i kjol och leggings. Jag har därför letat fram några tjockare strumpbyxor i garderoben som jag tänkte prova ikväll när Micke bjudit med mig på bio för att se "supersugen". Det är ju egentligen toppen, för om strumpbyxorna även de är för kalla behöver jag inte bli alltför deprimerad då filmen bör roa en ordentligt. Misslyckas även filmen får jag helt enkelt förlita mig på att Micke lyckas roa mig (Jag hoppas att du känner pressen nu, Micke! Haha!)

image77 Jag vetej fan om det är rätt omslag, men vi kan ju låtsas det? :D


Jag brukar inte skvallra...

...men det ryktas att:

Patrick i eftermiddags hamnade i krig med mig när en konflikt angående olika sätt att bygga upp meningar på uppstod. Vapenvila råder i skrivande stund.

Micke fått utmärkelse för sin övningskörning på Gillingebanan i måndags, men att denne blivit en aning distraherad av en tjej med vackra ögon.

Jenny efterlyser en karl med kontakter inom lås- och internetbranschen. Ansök
här. (Om ni lyckas hacka lösenordet).

Bronka har erkänt 2 av de 4 anonyma gifts jag fått på facebook. Vad denne kommer att få lida för repisalier återstår att se.

GG tillkännagav igår att han bytt program till fordon, men avslöjades idag när min hemliga agent Patrick sett den skyldige vandra runt i Jensens lokaler där fordonsprogrammet ej existerar.

Skolans snyggaste kille har utsetts i kunskapsgymnasiet, dessvärre kan vederbörandes namn ej publiceras på grund av konkurrensförhållandena.

Mikael från Falun/Kristianstad avslöjades idag med utförliga uppgifter tagna från min blogg, han förväntas hyllas i övermorgon.

Eje tillkännagav iförrgår att han blivit så pass inspirerad av min blogg att han börjat blogga själv, mästerverket kan ses här.


image76
Jag tar inte på mig något ansvar för ovanstående uppgifter
 och kom ihåg att granska källkritiskt!


Skolfotot avslöjar tjejerna.

Skolfoto stod på planeringen idag. Det var inget man direkt tänkte på förrän man träffade på tjejerna i klassen utanför rummet där vi skulle fotograferas. Först undrade jag om jag verkligen hade hamnat rätt, för jag kände knappt igen dem där de stod och bättrade på sminket gånger tusen och med jämna mellanrum klagade över sina frisyrer. Vitsen med skolfoto är väl egentligen att man ska kunna kolla vilket ansikte som hör ihop med vilket namn? Varför i all världen sminka upp sig på det viset när man aldrig gör det annars? Varför vill man se ut som någon man inte är?

Tack vare allt pip om hur nervöst och hur stort det var eftersom det var vårt sista skolfoto (en tjej höll till och med tal om det precis innan) växer mitt förakt mot det kvinnliga könet ytterligare. Tack och lov att vi har Linda i klassen som är normal, även vid skolfoton. Det är dock bra synd att jag inte är tekniskt lagd, för i så fall hade jag helt klart hoppat på fordonslinjen.

image75 
Tänk att få vara med på ett skolfoto med sånna här fordonspojkar istället.. grr!

Derbyts baksidor.

Derbyt var en riktig dundersuccé, tills dess att aik lyckades kvittera i andra halvlek. Sedan gick det enbart utfört. Även om matchresultatet förblev 1-1 artade sig kvällen åt helt fel håll. Bråk och tumult utbröt överallt och jag i sällskap med Jenny hade ingen aning om vart vi skulle ta vägen när poliser spärrade av både t-bana och andra möjliga flyktvägar. Vilse i Solna iklädd djurgårdens härliga färger är inte en bra kombination.

Som tur var kom min alltför snälla pappa som en räddande ängel och hämtade oss någonstans uppe i blåkulla efter att jag och Jenny lyckats smita förbi polisen. Vägen dit kändes dock ganska lång och präglades av de många aikare i bilar som satt och skrek alla möjliga saker. Eftersom vi gömt våra tröjor och halsdukar under jackorna höll de som tur var en trevlig, om än snuskig ton.

Jag sitter just nu och oroar mig för huruvida Jenny klarar att ta sig hem eller inte. Det känns lite obehagligt att veta att hon ska klara sig själv hela vägen från Rådmansgatan. Nu fick jag dock sms, jag hoppas verkligen att det är från henne!

image74
     Djurgården står alltid först.

Singel i kjol.

Blogthings hade förutspått att jag skulle vara redo för att lämna singellivet den 20e september, men för första gången någonsin måste jag motvilligt erkänna att blogthings hade fel. Jag har aldrig förut varit så lycklig över att vara fri och samtidigt så rädd för att binda mig.


Jag vet inte riktigt om det kanske kan bero på mina kompisar som har pojk- respektive flickvänner. Jag blir helt panikslagen när jag hör det ena skräckexemplet efter det andra. En av dem sitter på msn när denne umgås med sin flickvän då de "umgås så mycket, så det gör inget", en annan har lovat sin partner att stå i fel klack på det mest spännande derbyt på riktigt länge för att hon "hellre sviker aik än honom", sedan har vi ett par som förlovade sig enbart för att ett ex hade förlovat sig med sin nya och slutligen en kille som bara väntar på att få byta ut sin flickvän men som känner att han måste ha kvar henne för att ha någon. Seriöst, är det någon som känner sig lockad att skaffa partner? - Tänk om, eller se till att få en lobotomi utförd illa kvickt!

Uscha. Idag har jag i alla fall provat att ha på mig jeans för första gången på ett halvår, och det går helt enkelt inte. Det känns så otroligt instängt och rörelseförhindrat när det där sträva materialet riktigt kramar om benen.  Jag trivs hundra gånger bättre i kjol, det är både bekvämare och går snabbare att ta av. Grr! ;)  
Varför envisas med att gå i jeans när det finns kjol?

Filmkväll eller vodkasession, välj själva!

Filmkvällen som jag och Jenny tänkte slänga ihop förvandlades mystiskt till en vodkasession. Vi hann dock med att se två av mina favoritfilmer, "Reststop" och "Fear". Märkligt nog var varken Jenny eller killarna särskilt imponerade av någon av dessa och det enda känslouttrycket man kunde registrera (förutom mina då) var när Patrick såg en halshuggen hund i en av filmerna. Innan dess hade vi bevittnat stackars flickvänner som slagit ihjäl sina pojkvänner, men detta gjorde alltså inget som helst intryck på mina kära vänner.

Det lustiga var att jag och Jenny tillsammans kanske lyckades få i oss någon deciliter vodka medan Patrick, assisterad av Dogge, lyckades få i sig hela sin flaska. Jag hjälpte dock Micke att klunka upp sin på vägen till bussen och jag måste säga att vodka är godast att dricka rent.

Något som dock kanske var ytterligare lustigt var att Patrick hade för avsikt att supa mig under bordet, men som ni kan beskåda nedan slog det tillbaka på honom själv.

Jag har nu precis lämnat av Jenny efter ett ihärdigt tv-spelande i pyjamas och några omgångar kortspel och jag vill passa på att tacka henne och övriga deltagare för en trevlig kväll!  
Patrick är bra söt när han sover,
men jag förundras över hur de andra lyckades undvika mina smygfoto-skills!

Om inspirationen ändå kunde vara lika stor som mitt hår!

I morse vaknade jag med världens fluff till hår! Det är nog första gången någonsin som jag varit glad över att hitta tovor i mitt hår för det tyder ju på att det äntligen börjar bli längre! Jag fotograferade det naturligtvis, men dessvärre var jag alldeles nyvaken så ni får försöka bortse från mitt ansikte, okej? ;)

Idag ska jag sätta mig och skriva en krönika till tidningen Distanz, men jag har svårt att komma på ett ämne att skriva om. Jag tänkte därför börja med att städa inför morgondagens sammankomst här hemma så får vi se om inspirationen dyker upp bland dammtussarna.

Patrick har även godkänt min blivande studentklänning och dessutom bestämt vad jag bör ha under den, så det blir till att ge sig ut och shoppa när man får pengar så att klänningen inte tar slut. Undrar just om det finns några frivilliga som vill hänga med till sexshopen och köpa den? Hm...image73
Lite skillnad mot när jag struttade runt i mina flätor, va?

Är du trött? - Det är vi alla!

Efter en lång och tråkig skoldag ringde min så omtyckta bror och tvingade med mig som guide inne på Åhléns då han behövde handla upp sitt presentkort som han fått i födelsedagspresent. Han lovade mig en hårspray om han inte hittade något och jag höll därför tummarna, men tyvärr förgäves. Han fick tag i ett hårvax och en plånbok för 145 kr så att det bara återstod 5 kr på kortet och fick jag det. Bussigt!

När jag kom hem lade jag mig direkt och somnade och vaknade betydligt senare, på tok för sent för att springa över och umgås med pappa som jag utlovat och till råga på allt smygfotade mamma mig när jag sov! Därmed fick ni veta varifrån min "sneakighet", som Patrick uttrycker det, kommer ifrån!

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska sticka in till stan och träffa Niclas och Erik eller stanna hemma och försöka peta i mig lite middag. Det vore faktiskt riktigt kul att träffa Niclas igen, men Erik har dessvärre hotat med att försöka våldta mig och sist lyckades han ju riva sönder ett par leggings i sitt försök.. så kanske lockar maten mer? 

image72
För de som aldrig får tillfälle att sova med mig, såhär ser det ut! ;D

Nya tabletter, ny man.. logiskt!

Som jag tidigare nämnt är jag bekymrad över de nya folsyretabletterna som inte hjälper mot min svullnad i ansiktet. Jag har därför jämfört det nya preparatet med det gamla och kommit fram till att det förmodligen är B12-vitaminen jag behöver och inte folsyra. Jag bestämde mig för att maila företaget och uttryckte mig faktiskt ovanligt diplomatiskt när jag bad om att få veta vad den gamla tabletten innehöll. Trots min väldigt trevliga ton fick jag ett mail tillbaka värt avrättning eller åtminstone tortyr. Britta, som hon hette, påstår att jag är löjlig och vägrar lämna ut receptet på de gamla tabletterna då hon inte tyckte att det verkade rimligt att det skulle vara någon större skillnad på tabletterna. Nu är det så att jag tycker att det är det och överväger just i detta nu om jag skall bombhota apoteket eller enbart byta till några tabletter från en hälsokostbutik. Jag tror ni förstår mig när jag säger att alternativ ett lockar mest.

On the bright side of life, så har jag köpt en make för mina två sista kronor igår. Trots att jag spenderat 100 % av mitt kapital vägrar han att städa åt mig och anser att mina bestraffningsmetoder inte är tillräckligt kreativa. Därför mottages lämpliga bestraffningsförslag till min make samt hämndaktion mot Britta tacksamt!image71

Stoppa apotekets förtryck!

Om ändå fler kunde förstå...

"Quiero SOLAMENTE tu amistad,
tu amor es para un hombre que tiene mas suerte que yo
(y menos años hee hee)".Tack Jaron, det är bland de vackraste ord jag fått tillägnade mig. 


En av årets jobbigaste dagar är numera över!

Nu har jag definitivt firat min lillebrors födelsedag för sista gången... för i år i alla fall. Tårtan vi hade idag var betydligt godare än den vi hade igår och den var även betydligt mer stilistisk i sin enkla form utav en banan. Min lillebrors min när han öppnade min present var rätt roande då han hade svåra problem med att få upp "paketet" i form av en plastpåse (jag hoppas att ni lägger märke till hur grovt den meningen kan misstolkas!). Som tur var lyckades jag föreviga händelsen på bild och kan därför dela med mig av erfarenheten.

Nu när "festligheterna" är slut återstår det i princip bara att röra sig hemåt och ta tag i skolarbetena som travat sig på hög den senaste veckan då jag trots många inställda lektioner faktiskt inte alls pluggat som jag borde ha gjort. Som tur är för mig är det inget tyngre arbete tills imorgon i alla fall, utan jag ska bara sätta ihop en fiktiv karaktär. Jag tänkte för enkelhetens (och det perfekta tillfället att skryta lite om mig själv) göra en förskönad kopia av mig själv i karaktären. Frågan är bara vilken sida av mig själv som jag borde betona, den djupt filosofiska Vivvi eller den killtokigt galna Vivvi? Eller så kombinerar jag dem båda i en nobelpristagare i filosofi med ett harem av hunkar som hem? Hm... apropå hunkar ser jag just nu en utanför som står och röker. Han ser ut att frysa, så kanske borde springa ned och fråga om han vill ha lite värme?
image70
Det var nog tur att jag gav honom en gåsväst som han velat ha så länge
och inte bara den gamla cidern som låg i jackfickan
 med tanke på att han slet så hårt med att få upp påsen.

Är släkten värst? - Nej, brorsan är!

Så var ytterligare ett födelsedagsfirande avklarat. "Åh nej har jag glömt bort Vivvis födelsedag?!" tänker ni nu, men ni kan vara lugna! Det är nämligen min odrägliga bror som fyller 16 imorgon, och inte jag. Kvällen har dock varit riktigt trevlig och jag blev dessutom ett armband rikare. Det märks att farmor känner mig som ingen annan då hon valt ut ett rosa band åt mig som enligt Casa cor's utsago skall uppfylla tre av mina innersta önskningar när bandet faller av min handled. Problemet är att jag inte riktigt vet vad jag ska önska mig och det vore ju ganska tragiskt om bandet ramlade av innan jag hunnit önska mig något. Får snabba på helt enkelt!

Jag fick tillfälle att prova pappas nyinköpta hårtork idag och jag måste erkänna att jag har för avsikt att stjäla med mig den hem. Dessvärre är min pappa som bekant polis och har därför genomskådat mina planer och lär antagligen visitera mig på vägen ut. Attans! 
Vid 10 på morgonen kändes det ganska varmt...

     
...Sedan blev det kallare (och jag antog mystiskt en vitare nyans i ansiktet).

    
Sedan smockade vi (jag) i mig för mycket av tårtan...


 ... och födelsedags barnet var skadeglad och fotograferade naturligtvis händelsen
.


The End.

Är jag självisk som enbart erhåller mig själv rätten att klaga?

Den planerade filmkvällen tvingades vi ställa in på grund av sjukdom och jag passade därför på att tillbringa lite kvalitetstid med min familj. När vi ändå är inne på ämnet sjukdomar så måste jag passa på att påtala att jag observerat att i princip alla gnäller om hur sjuka de är och beskriver sina förkylningssymptom som om det vore den sällsyntaste sjukdomen i världen... varför? Jag är visserligen också sjuk, men eftersom 90% av Sveriges befolkning antagligen tampas med samma sjukdom känns det lite onödigt att beklaga sig. Vi drar ju bara ned varandra och tycker ännu mer synd om oss själva! Vi bor trots allt i Sverige, acceptera att det hör till eller flytta någon annanstans! Personligen skulle jag faktiskt göra det senare om jag fick välja.

Nå väl, jag fick tillfälle att se "Killing me softly" igen och jag är verkligen förälskad i filmens manus och regi! Den är faktiskt mästerligt gjord och jag rekommenderar den därför varmt och tackar Åke för att han gett mig förmågan att kunna uppskatta riktigt bra och välgjorda filmer!

Om jag nu får passa på att klaga lite själv (dock om något annan än min förkylning, vilket gör mig till en betydligt bättre människa än resten av Sverige eller hur?) så har jag nu insett att jag måste jaga rätt på mina gamla folsyratabletter som apoteket bestämt sig för att ta bort ur sortimentet. Mitt ansikte är svullet som aldrig förr och de nya tabletterna hjälper verkligen inte, panik?! - Mjaa... jag kanske kan skapa en ny trend? "I år är det ganska inne att strunta i sina folsyratabletter och istället låta ansiktet svullna så man ser tjock ut." Hm.. det är en utmaning.image63

Den är faktiskt exakt lika snuskig som den ser ut! :)

Dubbeldejting på dubbla museum pågår!

På Hobacks begäran letade vi upp hans skola vid st. Eriksplan i morse vid halv nio och tätt efter detta följde ett besök till "Cervantes" på min spansklärares begäran. Jag förstod inte riktigt vad hon ville att vi skulle ta ut och skriva om då det mesta enbart fanns porträtt av olika journalister som medverkat under spanska inbördeskriget och jag fotograferade därför hela utställningen för att kunna lista ut det vid senare tillfälle, men om vi känner mig rätt så lär jag ju bara hitta på något hokus pokus när jag väl skall redovisa (attans att läraren är av kvinnligt kön säger jag bara!).

Efter det följde lite shopping i form av tofflor, dalmasar har rätt annorlunda modeuppfattningar vilket märks, och sedan promenerade vi ned mot gamla stan där jag bytte ut Hobacks sällskap mot Max. Vi struttade runt på Medelhavsmuseet och gladde oss åt att vi slapp den guidade turen som bland annat några media-elever (däribland den andra Max som spelat in film med oss) från vår skola utsattes för.

Därefter drog vi till fältöversten, fixade passfoto åt Max och avnjöt en Milkshake på donken. På donken träffade jag även på en av de anställda som jobbat där sedan jag gick i nian och som fortfarande känner igen mig trots att jag enbart varit där två gånger sedan dess. Som tur var slapp jag neka erbjudanden om hans privata mattekurser som han försökt få med mig på förut, kan detta bero på att Max var med? Hm... 

     
Jag har varit trött hela dagen och jag tycker faktiskt att det syns,
jämför bara med hur alert Max ser ut!

Nedslagen men inte slagen.

Ibland kan man bli riktigt less på en del människor som inte låter en tycka och tänka som man vill, men när man brukar våld på grund av meningsskildaktigheter blir jag riktigt upprörd. Jag börjar smått undra hur jag egentligen hamnade i den här skolan och jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle säga det men ibland saknar jag faktiskt Norra Real. Jag saknar att ha Patrick och Alex vid min sida, jag saknar att kunna få yttra mig som jag vill utan att behöva frukta att bli slagen efteråt. Om jag orkar året ut men den där "förtryckta kurden", som han själv så politiskt korrekt kallar sig, ska jag ta mig fan ha en riktigt stor eloge.

Om man ska övergå till lite roligare saker så fick jag, Jenny och Dogge faktiskt tag på matchbiljetter till derbyt mellan Djurgården och AIK den 24e trots att så många sade att det inte var lönt att försöka, gissa om man är glad över att man har en egen hjärna att tänka med!


Ikväll vankas det jello med eller utan Patrick för nu kan jag inte hålla mig ifrån den längre, men jag hoppas såklart på att han kan komma!


SL bör bombhotas.

Efter att ha deppat halva dagen på grund av att jag vaknat och upptäckt att jag är förkyld lyckades jag faktiskt trots detta plugga en del. Det såg ju dock ut som om dagen skulle bli riktigt jobbig och tråkig, men då lyckades jag få Patrick att sukta så mycket efter jello att han faktiskt ville åka hit nu på kvällen. Så på begäran av Patrick fixade jag till en riktigt flashig jello med extra mycket hallon och extra lite socker i, (WOW!). Tror ni att dagen slutade lyckligt för det? - Icke.

SL gav mystiska ursäkter, men det är oundvikligen deras fel att min kväll blev totalt förstörd. När jag kom till Ropsten för att möta upp Patrick kunde jag inte hitta honom någonstans och det visade sig att flera avgångar var inställda eller som de sa "ganska mycket försenade". Personligen anser jag inte att man kan säga "ganska mycket försenade" när det rör sig om cirka en timmes väntetid, då bör man istället använda termer som "riktigt katastrofalt försenade" eller "grymt jävla fucking ofattbart försenade". Välj själva.

Om man ska se det från den ljusa sidan fick jag åka Lidingöbanan hem helt själv utan en enda medresenär då det inte kom några Lidingömänniskor till Ropsten med tunnelbanan. Om ni som läser detta arbetar inom SL skall ni dock inte få för er att detta privilegium gjorde kvällens incident acceptabel!      
Hoppas att Patrick blir så pass suktad
att han kan tänka sig att komma över imorgon istället!

En del saknar man mycket och vissa inte alls.

Kring midnatt igår ringde min alltid så älskade bror precis när jag höll på att somna och insisterade på att få sova i sitt gamla rum över natten. Självklart resulterade detta i att jag även blev tvungen att bjuda honom på mackor innan jag kunde lägga mig igen och klockan hann bli riktigt mycket innan jag äntligen hann somna. Till råga på allt blev det krock i badrummet imorse och jag hann därmed inte fixa till mitt hår ordentligt, och därmed var det kokta fläsket stekt.. Tills nästa gång borde någon kanske lära mig att stänga av mobilen medan jag försöker sova? Haha!

Jag vill även passa på att ägna en tanke till Bång som precis är hemkommen från sin första försmak på lumpen och som förmodligen precis vaknat upp ur narkosen efter sin operation idag. Hoppas att du blir bättre och kan äta annat än isglass snart!


image57
Social? Hm.. det är nog fel ord.

Rosa, alltid oavsett.

Vad kan jag säga? Jag saknade mitt rosa, så nu är bloggen rosa igen.
En aning tjejigare, en aning mer Vivvi.

                                                                                                                                    

Rent hat.

Jag är så extremt trött på tjejer alltså. Var hittar man tjejer som har egna vänner och inte måste flasha med mina? Jag förstår verkligen inte vitsen med att hålla på att lägga till varandras kompisar på olika internetsidor bara för att man träffats en gång, särskilt inte om man inte pratar efter det att man setts. Jag är så sjukt less på det, så grymt förbannad. I fortsättningen får jag väl smyga med mina killkompisar och inte låta dem träffa de få tjejkompisar jag har eller så skiter man helt enkelt bara i tjejkompisarna och säger hejdå till dem? Jag vet ju vad jag vill göra...


Nattliga aktiviteter.

Gårdagen var relativt händelserik och innan festen hos Jenny i Sandsborg ens dragit igång hade jag bland annat hunnit tappa mina ringar i hennes toalett efter enbart en cider eller två, ganska skickligt om jag får säga det själv! Kvällen fortsatte dock inte lika snörpligt, utan den artade sig tvärtom riktigt bra!

Erik tog upp större delen av min tid och folk var verkligen övertygade om att vi hade sex i minsta lilla vrå enbart för att vi var ensamma en tio minuter åt gången. Visst kan det gå fort ibland, men tio minuter x antal gånger? Tja, kanske är det möjligt, vad vet jag?

Micke hjälpte i alla fall till att dricka upp min öl, vilket vi nog alla ska vara tacksamma för då jag kan ha fått i mig en aning för mycket ändå, så tack Micke! Det var dock lite komiskt att jag trots detta vann singstar-duellen oss emellan när Eriks kompisar dessutom skrek åt mig att hålla tyst för att min röst tydligen skar i deras öron. Jag förstår verkligen inte varifrån de kan ha fått den uppfattningen, jag är ju faktiskt en ganska naturbegåvad falsettsångerska!

Vi hann även med att se matchen mellan Sverige och Danmark, men tyvärr kommer jag inte ihåg något mer än de första minuterna av den. Jag förstår verkligen inte varför. Nå ja, jag får kolla upp resultatet på nätet nu och hålla tummarna för att Sverige vann trots att Zlatan var med. (Jag vet att en del blev upprörda igår när jag sågade Zlatan, men han är faktiskt inte bra!).

I morse när jag vaknade mådde jag faktiskt riktigt bra, vilket jag var mäkta glad över. Dessvärre sabbade jag detta genom att hälla i mig colan från igår och började genast istället må riktigt illa. Jag tror inte jag vill veta vad som kan ha smygits ned i den flaskan, men jag lyckades i alla fall hjälpa Jenny att städa lite grand innan jag åkte hem och jag hoppas verkligen inte att hon fick alltför mycket bekymmer med grannarna nu! Tack för en lyckad kväll/natt Jenny!

  "Bellman" verkar tyvärr inte ge en några musikaliska framgångar, 
                men det tål att undersökas igen!


Om man ändå kunde ta betalt i natura..

Lindas present blev äntligen införskaffad idag och jag och Jenny är mycket spända på att få se hennes reaktion när hon öppnar den. Dessvärre innebär detta att jag är totalt pank och även skyldig Jenny en del pengar som jag måste hålla koll på. I och med att detta miserabla skeende har uppstått försökte jag få Patrick att gå med på att tigga på tunnelbanan med mig, men tro det eller ej.. han råvägrade. Jag trodde att det var rätt åtråvärt att dra runt på tuben och tigga med mig, men så är alltså inte fallet. Jag är djupt sårad ska du veta Patrick, hoppas du skäms! :D

Nu ska jag i alla fall iväg och laga mat i form av piroger för killarna kommer över om en dryg timme och då är det bäst att ha maten på bordet, för en hungrig lillebror på 2 meter vill man inte släppa lös i sitt hem.


Är det jag eller min vardag som är stressig? haha!

Igår natt satt jag uppe med bland andra Lellan och fixade till hennes och Sannas blogg. Jag tycker som tidigare nämnts att det är riktigt kul att pyssla med "bloggdesign" om man nu kan kalla det så, men Lellans blogg är faktiskt extra kul att göra om då man får sådan positiv feedback, tack tjejen!

Igår hann jag även med att tillsammans med pappa och halvt om halvt även Dogge se "tomten är far till alla barnen". Jag började längta till julen direkt och den längtan vill inte riktigt gå över, men det är ju bara 3 månader kvar väl? Oh my... nu börjar julklappsstressen smyga sig på tror jag, haha!

Apropå stress blev jag extremt stressad imorse när jag steg upp för att åka till skolan och äta pannkakor med Cissi då jag fann lägenheten tom på vatten. Kranarna verkar ha sinat över natten för jag får inte igång en enda av dem. Dessvärre resulterade detta i att jag tvingades stanna hemma, kändes lite jobbigt att åka till skolan utan att t.ex. kunna borsta tänderna. Hyresvärden borde dock vara skyldig mig ett par pannkakor nu, tycker ni inte?image49
Såhär snäll har jag nog aldrig sett ut på bild,
undrar om det beror på julstämningen eller det faktum att jag var extremt trött?

Speed-solning?

Idag har jag varit irriterad och lättretlig hela dagen, vilket kanske har sina logiska förklaringar men det ska vi nog inte gå in på. Jag blev dock mycket gladare när jag märkte att solen för en gångs skull sken och därmed begav jag mig ut på balkongen med kameran i högsta hugg då jag fått klagomål på att jag aldrig tar nya bilder. Så nu kan ni studera de nya bilderna medan jag går och lagar mat och sedan beger mig över till killarna.
Någon som har ett bra tips på vad man kan laga för middag när man är helt fantasilös? hm...


     
Vind gör en ju så otroligt estetiskt tilltalande, tycker ni inte?

- Är dagens ungdomar förfärliga? - Oh yes!

Det är alltid härligt att vakna före väckarklockan ringer vilket jag faktiskt lyckades med idag, kanske inte alltför konstigt med tanke på att jag började halv 1, men jag är ändock mäkta stolt! Dagen har sedan dess flutit på riktigt bra.


Jag och Max satt och halvsov genom Kultur och idéhistorian och kände efter det att vi inte orkade ta trapporna ned från skolan i spöregnet. Vi snodde därför hissen från en man hoppandes på kryckor och olyckligtvis råkade vi trycka in fel knapp så vi stannade hissen en våning tidigare än planerat, vilket resulterade i att mannen på kryckor tog trapporna ned och hann ikapp oss. Han var inte glad, och jag antar att det inte blev bättre av att jag och Max stod och asgarvade åt honom samtidigt som vi panikslaget tryckte på knappen för att stänga hissdörrarna. Bör jag tillägga att dörrarna hann stängas precis innan han var framme? Poor guy, men det är nog mest synd om oss när detta hamnar i Rektorns vetskap.

Dagen fortsatte med att jag bakade äppelpaj samtidigt som jag lagade middagsmat. Av äppelpajens färg att döma kommer ni säkert att dra slutsatsen att jag inte hann med både pajen och middagen samtidigt, men det är faktiskt enbart ett resultat av en aning för mycket kanel.  
Jag fick mvg i hemkunskap i nian, någon som tror mig? :)

Nattliga äventyr.

Enbart några timmar efter min hemkomst gav jag mig av på äventyr igen. Mitt mål var Skogås för att besöka Dennis som efter en viss tids sjukdom råvägrar att röra sig utanför dörren och i och med detta bör han faktiskt ha en eloge för att han både hämtade och lämnade mig vid stationen med cykel. Nästa gång kan man förstås önska att han vadderar pakethållaren men om jag känner Dennis rätt så lär han inte göra det enbart för att jag vill det.

Hemfärden blev några timmar längre än planerat, det är ju trots allt som bekant på hemvägen som det verkliga äventyret brukar arta sig för mig. Det var på t-centralen som jag stötte på Kevin och Viktor som också var på väg till Lidingö. Kevin ändrade sig dock och bestämde sig för att åka hem till sig och vi hörde senare av honom på morgonen, då han meddelade att han somnat på tåget och nu inte visste var han var. Rätt skickligt tycker jag!

Viktor visade sig vara en riktig gentleman och efter att vi bestämt oss för att gå hela vägen från Ropsten istället för att ta nattbussen följde han med mig hem. Efter att ha bjudit honom på mineralvatten och tittat på tv en stund var jag dock tvungen att kasta ut honom för vid det laget var klockan halv fem och jag tror faktiskt att jag slocknade direkt efter att han gått för jag hörde i alla fall inte smset han skickade när han kommit hem, bara en dryg kvart senare.

Myggbetten förkortade vistelsen en aning.

Min helgvistelse på landet började med att myggorna attackerade mig så fort jag klev ur bilen och jag som hittills klarat mig ganska bra från de kliande utslagen de där odågorna lämnar efter sig har numera både ben och armar fulla av dem. Inte blev det bättre av att jag missade att träffa Eje när pappa annonserade att vi skulle åka hem. Det känns ganska illa med tanke på att vi inte hann träffas i stan häromdagen heller, men jag lovar att jag skall ta mig i kragen så att det inte går ett år till Eje!

Jag och farmor var på fotohumör och här är resultatet:

     

Det är inget krav på smink när man är på landet!

image44