Vuxna människor krånglar till mitt liv alltför mycket.

Idag har jag vaknat upp på den mordiska sidan. Min granne håller nämligen på att förvandla sin lägenhet till en depraverad schweizerost och det gör mig fly förbannad. Den jäveln har hållit på i tre timmar och jag har inte kunnat somna om. Frågar man dock min mamma började han bara för en timme sedan, vid 12, men det ligger inte i mitt intresse att väva in hennes åsikt i mina värderingar denna morgon. Fy fan vad less jag är på honom som jämt ska borra, han håller för fan alltid på att borra nya hål överallt! Det kan ju inte finnas många ytor att borra nya hål på tycker man och man kan ju verkligen undra vad han ska med alla hål till.. fast vid närmare eftertanke vill jag nog inte veta.

iischa. Min mentor gjorde mig sur igår också, då han inte dök upp till vårt möte, som var det enda jag åkte in för klockan 9. Förbannad som jag var slängde jag mig på tunnelbanan hem och lyckades få iväg ett sms till Linda där jag beskrev eländet. Linda lyckades få mig att vända tillbaka vid Slussen efter att ha lovat att vi skulle planera hämndattack mot Jens (mentorn). Tyvärr lyckades vi inte komma på något som var riktigt bra, men eftersom det nog är bäst att vänta med vår gruvliga hämnd till efter studenten har vi ju lång tid på oss att komma på något.

Igår ringde även Rikard från dalarna och ville att jag skulle åka upp innan han rycker in i lumpen i januari. Dessvärre har min mormor fått ett infall att hon ska flytta ifrån dalarna snart, så jag vet inte riktigt om jag hinner. Om jag ska vara ärlig tycker jag faktiskt att det är riktigt synd att mormor och morfar ska flytta därifrån då jag trivs så bra där uppe, stundvis i alla fall. Det är något speciellt med atmosfären där uppe och jag kommer definitivt att sakna att åka upp till marknaderna och köpa en ny garderob där två gånger om året. För att inte tala om hur mycket jag kommer att sakna alla dalmasar, som på sitt vis faktiskt kan vara riktigt charmiga.

Idag ska jag försöka övertala Johan att låta mig intervjua honom trots att han förmodligen är bakis, men om inte det lyckas kan jag ju alltid hålla tummarna för Patrick som skriver högskoleprovet idag.  
Som ni ser försökte jag till och med att ligga åt fel håll för att lyckas somna om,
men det lyckades inte heller.

Kommentarer
Postat av: MAJBRITT

snusk ffs!
bara snusk på den där bloggen, ska aldrig besöka den mer ....HEHE

2007-10-27 @ 14:37:02
Postat av: Ofta?

Men Schweizer ost är gott! du borde ha smakat lite?

2007-10-29 @ 21:28:25
Postat av: aaaalex

Baby :P ser ut som lite naket där..fast ser den där bh:n..väldigt fin bild :D

Massa kärlek till dig mohaha :P

2007-10-30 @ 21:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback