Vivvi-style ;D höhö.

Nu avslöjas den hemlighet som ni alla bara har väntat på (förutom Bång och Jacob som fått förhandsinformation). Mitt hår innehåller numera 4 istället för 3 färger. Svart har tillsatts i speciellt utvalda lockar och resultatet blev riktigt bra och inte alls lika mycket emo som jag fruktade att det eventuellt skulle bli. Fantastiskt!

Igår impulsköpte jag ett par stövlar. Kanske inte riktigt det bästa att göra när man egentligen borde spara pengar till allas julklappar, meen jag var helt enkelt tvungen att ha dem. Som man kan se på bilden nedanför är det så mycket vivvi-stövlar över dem så ni förstår säkert att jag inte kunde låta någon annan lägga vantarna på dem.

Imorgon ska jag lura med Patrick till stan och köpa en mascara också och jag funderar på att införskaffa en svart ögonskugga också, för att ytterligare förstärka förändring. Så ja, ni som förväntar er att få julklappar av mig i år kan ju göra plats på kylskåpet för en kylskåpsmagnet för 5 kr, för mycket mer kommer jag inte ha råd med om jag fortsätter i den här takten! ;D 

image120

Då min mobilkamera inte vet vad blixt är blir det svårt att se någon större skillnad,
 men den finns! ;D 


Vivvi-stövlar! :D

Kommentarer
Postat av: jojje

hett! ;D

2007-10-31 @ 18:37:25
Postat av: Lellaan

Riktigt snygga stövlar må jag säga! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback