Vi behöver svackor för att uppskatta livet.

Vart har Vivvi tagit vägen?! Jag har faktiskt gått under jorden ett tag för att varva ned. Har stressat något enormt och kroppen sade ifrån så kraftigt att jag varken kunnat gå i skolan eller träffa kompisar och det är ju faktiskt inte något som man är intresserad av att läsa i en blogg för vi har alla våra egna bekymmer, eller hur?

Det som är intressant när man mår lite sämre är att man snabbt urskiljer vilka som är ens verkliga vänner, ens stöttepelare. Om jag ska vara ärlig så är jag förvånad över hur pass många det visade sig vara, har fått enormt fint stöd av vänner man knappt trodde man hade och så de man alltid kan räkna med förstås! Jag vill ge er alla ett enormt tack och borde väl egentligen skriva ut era namn, men jag är rädd för att jag skulle råka glömma någon. Ni vet ju vilka ni är i alla fall, så tusen tack! :)

Det blir till att börja leva nästa helg, för nu ska jag snart sätta på en film (vilket jag annars sällan gör) och imorgon ska jag försöka röja undan lite plugg samt städa mitt rum, ta tag i livet helt enkelt. Tack igen för att ni finns allihop, betyder multum för mig!

 

image111
Snart dags att lyfta hakan, men inte riktigt ännu! ;)

Kommentarer
Postat av: majbritt

snusk, de e de enda du fifflar me
ush =)

2007-10-20 @ 20:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback