Vad gör man inte för lite extra dramatik i vardagen?

Först nu börjar jag förstå att sommarlovet faktiskt är över. Det låter kanske märkligt, men det är nog faktiskt först nu senaste veckan som jag börjat komma in i mina gamla vanor igen. "Oh vad spännande, vad kan det vara för vanor?" tänker ni då genast (må hända att ni inte gör det, men för att glädja mig kan ni ju nicka och hålla med). Min vardag präglas numera av skola, eftermiddagssömn, plugg och slutligen bedtime. Guu vad tråkigt det låter! Jag måste helt klart göra något udda snart.

För att krydda min numera rätt tråkiga vardag har jag just startat krig mot mediaeleverna på vår skola, då jag haft synpunkter på deras kunskaper i svenska språket. Det ska bli mycket intressant att se hur det artar sig!

Sedan har festligheterna från Lindas firande även de bidragit till lite extra drama i livet. Som resultat av alla de olika sms jag blev tvungen att skicka under spelet "våghals" har jag numera förvirrat halva min bekantskapskrets. En del tror att jag "vill vara mer än vänner" med dem, andra tror att jag varit på swingerfest och ytterligare några misstänker att jag varit och testat mig för graviditet. Det där spelet är helt klart inte att leka med, men jag skulle ändå tippa på att mina falska sms är bortglömda inom loppet av några veckor. (Hoppas jag i alla fall!).

Som om detta inte vore dramatiskt nog har jag även skaffat en "Pocket Emo", som faktiskt är rent ut sagt dödligt tråkig. Den vill inte ens skära sig själv med rakbladet, så jag förstår inte riktigt vad min kära skapelse "Emokid" ska vara bra för.


    
Som ni ser nappade även Stoffe på idén och döpte tydligen sin Pocket Emo efter mig.
Huruvida det finns några likheter får ni avgöra själva! ;)
Pocket Emo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback