Undrar om skolan godkänner försovningen i morse?

Igår kväll fick jag för mig att jag skulle bjuda över Patrick. Jag trodde faktiskt inte att han skulle nappa på att komma hit vid 10-11 på kvällen när vi båda hade skola tidigt morgonen därpå, men det gjorde han till min stora glädje. Vi hann med att se "Air force one" som vi källkritiskt granskade och skrattade gott åt trots att det är en helt seriös actionfilm. Efter det fanns första säsongen av Robinson med på bandet och det måste vi ju naturligtvis se för dess nostalgiska värde. Jag måste bara inflika att Kent (han som i princip trodde att han var 90-talets svar på Jesus) är i en klass för sig.

Sedan ansåg vi att det nog var dags att tänka på att få hem Patrick och vi gick därför ned till busshållsplatsen vid 2. När bussen väl kom, 4 minuter försenad, kunde jag och Patrick inte göra mycket annat än att se på när idioten till busschaufför totalt ignorerade det faktum att Patrick ville på bussen och istället helt enkelt körde förbi oss. Rasande som vi blev över att nästa nattbuss inte gick förrän om en timme begav vi oss ned till Busslinks huvudkontor på ön för att hitta ett lämpligt offer att hålla ansvarig för incidenten. Dessvärre kunde vi inte hitta någon levande själ där alls och vår planerade avrättning av SLs anställda får därför vänta tills vidare.

Klockan 3 stannade i alla fall bussen och Patrick kunde börja röra sig hemåt. Det var väl då det gick upp för mig hur mycket jag saknar att ha honom i klassen. Jag tror faktiskt att vi båda två mådde bra av att se varandra och ventilera diverse problem och glädjeämnen. Det känns rätt tungt att tänka tillbaka och fråga sig hur det hade gått om vi stannat kvar på norra. Just nu känns det faktiskt inte som om Norra är så mycket värre än kunskapsgymnasiet med sina många indolenta lärare och iq-befriade elever.
  

Idag har jag dock lagt beslag på colan som Patrick glömde här igår
och det förgyller som ni ser min dag helt och hållet.

Kommentarer
Postat av: Patrick

Det var verkligen jättetrevligt, även om inte filmen var den bästa så fanns det annat som förgyllde =) Och jag måste säga att jag har börjat förstå vad du menar när du påstår att du inte ser bra ut på bild.. för jag hade ju faktiskt nästan glömt bort hur snygg du är i verkligheten (vi träffas alldeles för sällan, mkay?)

2007-10-11 @ 19:16:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback