Oumbärligt.

Nu är det bevisat att jag har bättre tidsuppfattning än Patrick, vilket innebär att jag hädan efter bestämmer allt. Jag föreslog nämligen att vi skulle ses en timme innan skolan började för att luncha, men Patrick däremot ansåg att en halvtimme räckte bra. Till hans försvar får jag väl erkänna att vi stötte på en del oförutsedda hinder på vägen.

Till att börja med var kinarestaurangen vi tänkte gå till helt smockfull, vilket resulterade i att vi begav oss till pizzerian bredvid. Jag beställde en pizza och Patrick ngt avancerat spett med kantarellsås (Vem är snobb nu då, Patrick? ;D haha).


Dessvärre dröjde maten till 11.55 innan vi fick in den på bordet och vår buss skulle gå 12.06. Detta resulterade i att jag slängde i mig min pizza och satt och stressade Patrick så att stackaren inte ville äta upp det sista spettet. Till mitt försvar hann vi precis med bussen tack vare detta.


När jag kom hem hade Hänt Extra nyheter för min del, i mitt horoskop står det nämligen att jag är ett lovligt byte för kärlekskranka pojkar den här veckan. Inte nog med att det i sig är skrämmande, utan jag tipsar även er killar som läser min blogg om detta?! Jag bör kanske låta bli att gå ut den här veckan?

image110
Catch me if you can.

Kommentarer
Postat av: Syndaren

inte bra att stressa;P

2007-10-17 @ 15:18:51
Postat av: Eje

haha du och patrik verkar värkligen vara ett radarpar asså. har jämt kul =) det e ju bra men där ni bor gåre det väl mkt bussar så det hade väl inte vart heöa värden :P

hänt extra e inte det en tant tidning vivvi ;) stod det inge annat kul i horoskopet typ att vädurar är bäst? ;)

2007-10-17 @ 23:29:57
Postat av: Patrick

Oooh Vivvi spelar svårfångad :O

Haha jag var faktiskt mätt på riktigt, jag lovar :D Och det var ju den bussen som du ville åka med från första början som du också hann med

2007-10-17 @ 23:30:35
Postat av: True G

Compton OG!

2007-10-19 @ 01:40:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback