Mörka moln tornar upp sig.

Jag har vetat det så länge, känt mig förberedd och försökt sortera tankarna på det oundvikliga längst bak i huvudet i väntan på att just det "oundvikliga" skulle ske om ett par tiotal år. Det skedde dock betydligt tidigare än vad jag trott, det skedde redan för fem månader sedan utan min vetskap.

Består 98% av ens vänskapskrets av killar när man själv är tjej lär man sig snabbt att en del kompisar försvinner när dessa skaffar flickvän, då tjejerna oftast inte kan acceptera att deras nya pojkvänner har tjejkompisar. Det är ingen stor grej egentligen, för förhållanden i den här åldern varar egentligen inte särskilt länge så efter några månader kommer killkompisarna tillbaka och man har roligare än någonsin just eftersom man inte sett varandra på ett tag. I och med att vi växer upp ändras det faktumet, förhållandena börjar hålla längre, en del kanske aldrig tar slut, och detta medför att killkompisarna inte kommer tillbaka.

Kanske var det naivt av mig att tro att det skulle dröja tills vi kom upp i 30- och 40årsåldern, kanske var det så att jag önskade att det skulle vara så och började därför tro att det faktiskt skulle bli så, men det är inte det som är väsentligt. Det känns så konstigt att höra en av sina bästa kompisar, som man känt i flera år, säga "Jag har haft en flickvän i 5 månader, det har jag väl sagt? Föresten är det kanske bäst att vi inte ses mer, för det känns lite konstigt inför henne."

Det är synd att människor inte har mer kurage än så, att man rättar sig så pass mycket efter sin partner att en del vänner blir akterseglade på grund av att ens partner vill ha det så, men jag har stött på det förut och jag vet att jag klarar mig igenom det. Det är skrämmande att tänka att det förmodligen kommer att hända mina resterande killkompisar också, det är egentligen bara en fråga om när. Som sagt så klarar man sig genom livet utan dem, men det hade varit betydligt lättare ha dem med sig.image87
Man ska aldrig glömma,
 att även bakom de mörkaste molnen skiner solen.

Kommentarer
Postat av: ralph sampson

payback's a bitch

2007-10-04 @ 22:23:57
Postat av: Eje

ja asså palla bli styrd av sin partner.
då går det för långt.
all makt åt tengil.

2007-10-07 @ 18:02:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback