Man behöver sig ett par tankeställare då och då...

Dagen började ju fantastiskt med en busskrock på vägen till Ropsten. Min buss körde in i en motorcykel som for omkull och nästan träffade en tant som var på väg över gatan. Som tur var hade bussen bromsat in för rödljuset annars vet man aldrig hur det hade gått. Mannen på motorcykeln reste sig i alla fall efter x antal minuter och jag befarade inte längre att han var död. Jag begriper dock inte varför människor har en tendens till att bara flockas omkring olyckplatser utan att hjälpa till, alla står bara som fån och ser ut att fråga "hur gick det?". Från min plats i bussen såg det ut som vederbörande var död och ändå gör ingen något, läskigt! Hade jag inte suttit instängd i bussen hoppas jag i alla fall att jag hade agerat på något vis.

Senare åkte jag hem efter en misslyckad penga-indrivnings-session i skolan idag, och nu sitter jag alltså här och drar mig för att börja plugga samtidigt som jag försöker hinna med tvättstugan. Ni som känner mig vet dock att varken skolan eller tvättstugan har min fulla uppmärksamhet, utan jag sitter som vanligt med huvudet fullt av tankar. Den senaste tanken som jag klurat på sedan igår kväll är huruvida jag bör ta bort musiken i min blogg eller inte. Enligt Patrick förstör den hela bloggen och hans motivation till att kommentera i den, trots att man kan stänga av musiken. Jag har inte hört någon annan klaga, så frågan är om det är Patrick som leker g eller om det är ni andra som inte törs säga till. Man skulle förstås kunna byta låt, kanske tillbaka till Bronkas otroligt fina komposition? Vad säger ni? :)  
Såhär ser jag ut när Patricks åsikter förstör min nattsömn.

Kommentarer
Postat av: Admin@bajspackare.forum24.se

pallra dig in på forumet nu, du har ett eget hörn:D

Postat av: Förrvirad

Jag ber om ursäkt för att jag mobbat dig. Men mkt är ditt fel med. Minst 60 %. Men vi ska bara vara snälla nu :D

2007-10-01 @ 19:49:22
Postat av: Syndaren

Skolan drar inte tills sig min uppmärksamhet heller haha:D

2007-10-01 @ 21:05:05
Postat av: Eje

jag gillar inte heller musik på bloggen. nu låter den ju iof inte längre när jag är inne på din men ändå. jag tycker inte det hör hemma på en blogg. blir ju iof lika irriterad när det är på en press på en community.
haha varför gick inte indrivningen bar då?
kan det vara öfr att du inte ser allt för skräckinjagande ut ;)
tycker inte du ser allt för förstörd ut på bilderna heller..

2007-10-01 @ 21:33:51
Postat av: Addi

Lägg upp några nude-pics på dig istället, då tror jag att stoffe kikar oftare.

2007-10-02 @ 14:16:48
Postat av: Tillfälligt Pervers

Jag stödjer Addis förslag.

2007-10-08 @ 07:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback