Livet är hårt.

Max väckte mig med ett sms vid klockan 8 imorse, men jag orkade dock inte stiga upp och kolla vad han skrivit förrän vid 9. Det visade sig att jag glömt bort att vi skulle till didaktus för "teambuilding" på morgonen. Några svordomar senare satt jag därför vid datorn och försökte orientera Max rätt, då det ändå var för sent för mig att hinna dit.

Sedan for jag iväg till kultur- och idéhistorian några timmar senare och blev förvånad när varken lärare eller elever var på plats. Precis när jag planerade att gå hem kom jag på att jag åkt in en timme för tidigt. Med tanke på att Patrick hållit mig uppe till 2 inatt och mitt uppvaknande denna dag blivit en aning abrupt förstår ni nog att jag kände för att gå och sova i närmaste säng, men som den krigare jag är satt jag kvar och inväntade Max och co.

När de dök upp fick vi arbeta fritt, vilket resulterade i att jag och Max involverade Johnny och Adam i våra teckningssessioners. Efter att ha kommit på att det är enklast att skriva en snygg namnteckning om man heter Bosse Björn gick vi ut för att hålla Johnny sällskap medan han rökte. Då från ingenstans dök två filurer upp med filmkamera och skulle intervjua oss om mobiltelefoner. Jag och Johnny flydde fältet och lämnade de andra åt sina "15 minutes of fame".

Sedan kan jag även meddela att jag leder kriget mot mediaeleverna med 1-0, då läraren läxat upp dem rejält för att de inte kan stava. Om vår tidning ska ta hem lilla journalistpriset är det ju faktiskt praktiskt om chefsredaktörerna kan svenska.
image98
Som ni kan se är krigsveteranen numera trött.

Kommentarer
Postat av: Emil

Hur kunde man förändra den här situationen ? välja vivvi alterativ eller kanske något förnuftigare?

1 Äch inte så noga att få sms det tar vi senare om jag hinner när jag kan om jag orkar

2 Oj ett sms den här tiden kan vara nått viktigt bäst jag läser det direkt

2007-10-10 @ 18:12:22
Postat av: Linda

Just precis, mediaelever är inget att hänga i julgranen :D Ingen media överhuvudtaget faktiskt, fy skam på dig som valt en kurs som inriktar sig på något med äckelmedia :(

2007-10-12 @ 18:25:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback