Linda är numera 18.

Lördagen spenderades med Linda och co. för att fira det faktum att Linda idag, söndag, blivit ett år äldre. Jag fick uppleva hennes mammas smörgåstårte-skills och dricka av sällskapets favoritchampagne, vilka jag uppskattade enormt. Efter middagen hamnade vi i vardagsrummet för att spela våghals, vilket visade sig vara ett sanning/konsekvens-spel som senare skulle drabba nästan samtliga vars nummer var inlagda i min mobil.


Den som drabbades värst var nog Johan som faktiskt verkade nappa på förslaget om att gå på swingerfest (de som skrivit korten måste ha haft en enorm fantasi!). Det blir intressant att se hur pass distanserad jag kan vara när jag ska göra personporträtt på någon som bett mig komma över och spana in hans storlek. Vilken storlek han åsyftade vet vi nog alla.

Vi hamnade sedan på en fest i Salem där alla var på ett extremt kramhumör och man blev kramad flera gånger om av personer man aldrig sett. Mysigt eller desperat? Jag vet inte.

Efter att ha suttit ute på altanen och snackat skit med någon estnisk kille i någon timme eller två blev jag hämtad av pappa som fick lov att försäkra mig om att jag gick in i rätt bil, då jag själv var relativt osäker på det. Jag hoppas i alla fall att Linda kände sig firad och även att hon får användning av de sexställnings-tärningarna hon fick av mig. De lyser ju till och med i mörkret Linda! *blink blink* ;)image89
Party?! Ehm..

     
Då mitt hår var helt okontrollerbart...


...satte jag upp det.

  
Sedan släppte jag ned det igen, och tadaa! Mitt hår var räddat, mirakel.

THE END.

Kommentarer
Postat av: Eje

du kanske skulle bli stylist med din extrema förmåga att fixa frisyren ;)

2007-10-07 @ 18:14:11
Postat av: Linda

Jaaaa, herrejösses!!! :D polisen kom senare, är det så att din far tipsade sina kollegor? ;P

2007-10-07 @ 22:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback