Jag erkänner: Jag har sadistiska drag!

Ouff vad tung den här dagen har känts! Jag börjar bli så otroligt less på diverse lärare i min skola, de vågar ju inte stå för någonting och verkar heller inte ha något verkligt grepp om vad som bör göras under kursen. Det är så trist, för det känns verkligen som om man bara sitter av tråkig tid utan att lära sig något.

Jag, Max och Jenny diskuterade fenomenet under håltimmen, vilket ledde till att jag föreslog bojkott mot samhällskunskapslektionen på eftermiddagen. Max hakade snabbt på i tankegångarna och förstärkte vår kommande revolt med ett förslag om att förstöra alla pantburkar som eleverna på spanska steg 5 roffar åt sig för att komma iväg till Spanien i vinter. Det hela lät som en briljant idé tills vi kom på att skolan är videoövervakad och trots att Max erbjöd sig att stå och dansa för att avleda kamerorna vågade vi inte hälla ut dem på golvet och platta till dem. Det är dock relativt långt kvar till vintern, så vi har gott om tid på oss att samla mod tills pantburkarna försvinner!

Nu låter jag förfärligt sadistisk igen, vilket var en annan sak vi också diskuterade. Jag kom dock enhälligt fram till att jag inte skulle passa som en snäll människa, varpå vi släppte ämnet. Nu sitter jag och tar emot enormt beröm från GG över msn och skulle han mena hälften av det han säger verkar jag vara rätt okej för att vara en halvt om halvt skadeglad människa. Så tack till dig, GG! ;)


Kommentarer
Postat av: Eje

haha okej där gick du ifrån mig i diktator faktor igen din lilla sadist ;)

2007-10-03 @ 20:31:08
Postat av: Förrvirad

Ta dig till forumet nu :)

2007-10-04 @ 00:21:28
Postat av: GG

Jag ger ingen beröm, du förstör ju mitt rykte!

V-Volkswagen
E-Estländska
R-Robust
O-Orm
N-Nitlott
I-Iskall
C-Citronfjäril
A-Armenier

2007-10-28 @ 00:00:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback