Dramatisk måndag.

Måndagar i trist höstväder är nog inte särskilt populära hos någon, men min måndag förgylldes i alla fall något enormt när jag såg att min textkommunikationsgrupp var fulltalig (till och med Mikael var där!). Så vi satt väl mest och samtalade under hela lektionen och eftersom vi egentligen inte hade något att arbeta med passade Mikael på att ge mig en guidad tur i Tullinge via hitta.se, fantastisk sida!

För att orka med den dramatiska spänningen som jag räknade med skulle slå till ikväll lade jag mig och sov efter att jag kom hem och faktum är att det visade sig vara behövligt. Djurgården låg under med 1-0 mot Halmstad, men lyckades vända till 2-1 i första halvlek. Dessvärre hände inget mer i andra halvlek, och likadant var det i Aiks match mot Göteborg. Patrick måste ha mutat Aik till att lägga sig enbart för att jävlas med mig, då Göteborg fick göra ett snabbt mål i första halvlek och resterande tid av matchen låtsades Aik som om det regnade. Aik är sorgligt.

Låt oss be för att Djurgården spöar Brommapojkarna, att Göteborg torskar hårt mot Trelleborg (Lycka till!) och även för att Aik med dess supportrar inräknade får en ordentlig omgång körtelfeber. Tack för mig! :)

image112
Trots att aik på grund av bokstavsordningen står först här
 känns det tillfredställande att veta
att det är i det enda sammanhanget de kommer stå först i år! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback