Vivvis teori: Revolt på hög nivå = en skolkad lektion.

När jag såg över min situation igår kväll insåg jag att den blivit kritisk. Jag hade ingen ork till att gå och lägga mig och mådde dåligt när jag insåg att jag skulle upp tidigt idag. När Patrick då föreslog att vi skulle luncha idag var jag först beredd på att avfärda förslaget direkt, hur ska jag orka stressa in till stan för att äta lunch när jag inte ens orkar med att gå till skolan? Jag är dock glad att jag tänkte igenom det hela en gång till innan jag svarade, för jag tror att det var precis det jag behövde, skita i skolan ett tag och göra något meningsfullt för en gångs skull.

Medan jag och Patrick satt och bestämde tid över msn vid 2-tiden upptäckte jag att jag tappat förmågan att tänka i två led, vilket gjorde mig panikslagen. Jag såg att tåget skulle gå 12.30, men medan jag försökte tänka ut när jag skulle gå från skolan glömde jag när tåget skulle gå fastän jag precis kollat upp tiden en halv sekund innan. Usch, jag känner mig helt imbecill, enligt mamma är det dock bara ett tecken på allvarlig stress och jag hoppas att hon har rätt. Sådär lagom obehagligt att bli helt sinnesslö över en dag.

Det hela slutade med att Patrick fick tänka åt mig och ta alla beslut, vilket resulterade i att vi åt indiskt vid zinken, vilket blivit lite av min favoritmat trots att jag var omåttligt skeptisk i början. Det var enormt skönt att träffa Patrick och tänka på något annat än skolan för en gångs skull. Vi hamnade i mycket givande meningsutbyten som man enbart kan ha med just Patrick och jag är enormt tacksam för att han skippade en av sina lektioner för att äta lunch med mig.

Ännu gladare är jag nog faktiskt över att jag själv skippade min eftermiddagslektion på 3 timmar, det känns frihetsgivande på något vis. Jag lär ju dock få en föreläsning om skolkets allvarliga konsekvenser på fredag, då jag ska träffa min Ph. Enligt Hänt Extras horoskop ska jag dock kunna charma vem som helst den här veckan, så det låter ju lovande faktiskt!

image141
Det här kortet har JAG och  absolut ingen annan smygfotat,
om någon hävdar motsatsen ska ni veta att Patrick själv vittnar till min fördel.
(Hoppas jag!)

Kommentarer
Postat av: Patrick

Klart du har! :D

2007-11-14 @ 19:54:39
Postat av: Syndaren

haha du och dina smygfotningar;P

2007-11-15 @ 13:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback