Varför dubbeldejta när man kan trippeldejta?

Den enkla frasen "vad är klockan" inledde idag ett långt filosofiskt samtal. Killen som yttrade meningen fortsatte att snacka med mig efter att jag svarat och mitt uppe i diskussionen kom Max förbi och drog med mig in till skolan för att ha Kultur- och idéhistoria. Det var den tråkigaste lektionen på länge och jag och Max kunde inte förströ den med att sitta och kommentera allt och alla som vi annars alltid gör, då vi hamnade vid bordet närmast läraren så att han hade full koll på oss. Riktigt olyckligt!

När lektionen var över och jag begav mig ned mot gullmarsplan dök den där killen upp igen och föreslog att vi skulle byta nummer och ta en promenad. Eftersom Adam, som jag tidigare stämt träff med, inte skulle vara inne i stan förrän en halvtimme senare nappade jag på erbjudandet och jag och Mauricio begav oss av mot söder. Jag vet inte varför men jag kände en sådan enorm lycka när han sade "jag såg direkt att du var annorlunda, du är mer social, utåtriktad och trevlig än de flesta andra. Du vågar stå för dina åsikter." Jag skrattade bara och sade att det inte direkt är lätt när ingen annan gör det och han svarade då "men du ska inte tro att det är dig det är fel på. Det är de andra fega jävlarna som är felet." Trots att jag enbart pratat med honom någon timme kändes det på något sätt som han var en av de få personerna som faktiskt förstod mig... just då.

Hur som haver stod Adam nu på Hötorget och väntade på mig så jag skyndade mig dit. Vi gick in på ett mysigt café där han bjöd mig på te samtidigt som jag pressade honom med en massa frågor till mitt personporträtt. Sedan promenerade vi ned till gamla stan och slog oss ned på kajkanten och snackade tills regnet blev alldeles för ihärdigt. Att Adam var en sådan gentleman att han till och med stod och väntade med mig på mitt tåg anade jag inte och det var mycket trevligt att äntligen träffa honom när vi skjutit upp det i så många år!

Till slut var jag i alla fall nästan hemma, stelfrusen och trött, då min pappa uppenbarade sig strax utanför ica och mutade mig med saffransbullar för att få sällskap in till affären. Eftersom jag fick hela 4 lussebullar kan man dra slutsatsen att jag har en väldigt generös (eller smart) far.

Väl hemma berättade GG att hans prov gått hyfsat efter att jag igår kväll, 23.30, undervisat i psykoanalysens alla konster. Bra jobbat, GG! ;D

image135
Ooh vad gott det är! :D

Kommentarer
Postat av: Kjelle

När jag blir stor vill jag bli smart som din far o.o

2007-11-07 @ 21:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback