Thank God it's friday!

Mauricio visade sig vara en betydligt mer enträgen människa än jag någonsin kunnat ana. Efter mitt sms med den otroligt finkänsliga men rättframma dissen ringde han och skickade sms till mig hela kvällen utan att jag svarade. För att försöka få honom att fatta lät jag min mamma svara och efter att hon sagt honom ett par väl valda ord blev det faktiskt tyst. Jag befarade dock att han skulle stå och vänta på mig vid skolan idag, då hans ton känts ganska hotfull.

Jag fick panikångest och satt och hyperventilerade på vägen till skolan, men han dök som tur var inte upp vaken på dit- eller hemvägen. Åter igen tack till alla de som ställt upp för mig under den här incidenten.

Extra uppmärksamhet förtjänar:
Patrick som ställt upp på alla möjliga vis och framförallt erbjudit sig att åka och hämta mig vid skolan idag,
Kjelle med solnagänget som lät mig veta att de stod bakom mig,
Jacob som fick mig att dra mig ur eländet innan det blev för sent,

Dogge och Jocke som lovat att slå upp förövaren om han dyker upp igen,
GG som lovat att hålla extra koll på globenområdet framöver,
Dennis som lovat att inställa sig inom 5 minuter oavsett tid på dygnet,
och till sist Johnny som lockade fram ett skratt genom att berätta om sin egna stalker.

Att jag lärt mig en läxa av detta bevisades redan i Ropsten på vägen hem idag. Efter att ha sällskapat med Jenny till gullmarsplan och snackat igenom en del saker lyckades jag matcha in ropstentåget väldigt bra, men lidingöbanan ville som vanligt inte gå som jag ville.

Medan jag väntade på tåget satt jag enbart och stirrade rakt framför mig för att inte riskera att hamna i ögonkontakt med någon (kanske något paranoid?) då jag stötte på Emma från min gamla skola. Jag kände först inte igen henne och undrade varför hon stod framför mig och log innan jag till slut kopplade hur det låg till. Vi snackade på vägen hem och kom underfund med att det nog var ett halvår sedan vi sågs sist, i Ropsten då också. Kan saker förändras så pass mycket på ett halvår att man inte känner igen varandra? Tydligen.

Efter att jag legat och halvsovit efter skolan kom killarna över och jag och Dogge passade på att msn-lana. Han kom dock inte ut på internet så jag är osäker på om det räknas som msn-lan. Nu har de i alla fall gått hem och jag kan äntligen andas ut efter den här dagen.image137
Mina stövlar hittade hit idag, trots att jag skrivit fel adress,
cred till posten.. eller ica...
eller vilka det nu är som har hand om folks brev numera.

Kommentarer
Postat av: Syndaren

Ja den där killen kan ju inte ha varit normal:o

Snygga stövlarna är:D

2007-11-09 @ 22:53:59
Postat av: GG

GG-LICIOUS

2007-11-11 @ 20:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback