Stickningsmani utbröt igår.

Det är ett sökande som nog har pågått under hela mitt liv, utan överdrift. Ett sökande som jag numera har gett upp och i och med detta förlorat allt hopp för, sökandet efter min idealiska mössa.


Som tur är fick jag sent igår kväll en briljant idé som löser eländet, jag skall sticka min egen mössa. Det tycks kanske låta omöjligt att jag, som för övrigt är så oteknisk, opraktisk och otålig så det finns inte, ska klara av ett sådant pillerjobb. 

I min research har jag dock fått veta att andra klarat av den enormt krävande utmaningen före mig, bland annat Linda som jag idag tvingade modella med sin mössa. Anledningen till att jag tar upp just Linda som exempel är för att hon gjort en rosa mössa, vilket är mycket imponerande och som bekant ger pluspoäng på alla sätt!

Som ni förstår har jag därför ägnat större delen av dagen till att sitta och putsa upp mina otroliga sticknings-skills. Det gick väl sådär. Jag tror mest att jag blev distraherad av modellen som har på sig mössan jag är intresserad av att sticka och sedan gjorde ju mina gulliga msn-pöjkar som vanligt sitt till.


Det hela har hur som haver lett till att jag glömt bort att jag ska peka ut en dålig och en bra reklam tills imorgon och motivera varför jag valde just dem. Det kommer att bli svårt, då jag i princip tycker all reklam är dålig utan att riktigt veta varför. Finns det någon som gillar någon reklam överhuvudtaget...?

     
Mösshysteri.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Håller med inte lätt att hitta en mössa:o

2007-11-18 @ 20:41:16
Postat av: Troll

hmm.. jag gillar ipren-reklamen... och ica reklamen fast det var typ 1000 år sen jag såg en sån XS osså gillar jag den där reklamen om nån bil, där det är en tjej som sjunger "releeeeeaaaasssseeee meeeeeeeeeeee...!!" inte för att den är bra, utan för att jag gillar att sjunga med till refrängen X'D

2007-11-19 @ 12:44:09
Postat av: Linda

Nu blir jag rädd, säg inte att du blir distraherad av mig :O

2007-11-19 @ 17:36:04
Postat av: MA´JBRITT

JAG GILLAR KORV!!!

..lär mig sticka:(, jag har läst på nätet, men e för dum för att förstå :(
buhu, va behöver jag införskaffa? :(

2007-11-19 @ 19:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback