Sexfixerade, sinnesslöa och på dagisnivå.. vad fan gör jag i den skolan?


Dagens lärdom är att det är en enorm tur att jag har Max på kultur- och idéhistorialektionerna. Jag tror att jag har exploderat gånger tusen på mina kära kurskamrater idag.


Det hela började med att läraren gav oss en artikel, skriven av en man med arabiskt påbrå, där det påstods att det enbart är västvärldens fel att muslimerna är så pass hämmade sexuellt som de är idag. Vidare påstod han att den muslimska befolkningen var inne i en underbar guldålder, med bajssex, böcker om analsex och incest innan västvärldens Napoleon stormade in med sina normer och moraler. Att författaren påstår att detta utgjorde guldåldern i den muslimska kulturen tycker jag bara det är absurt, men att vår lärare lyfter fram och riktigt propagerar för texten är ju helt obscent.

Diskussionen kring artikeln gav dock en kurskamrat tillfälle att låtsas som om hon var den enda i hela världen som någonsin haft sex.  Helt utan anknytning drog hon upp sin mormor i diskussionen hux flux och sade då "Min mormor tycker inte om att jag har sex med min pojkvän och jag och min pojkvän har sex rätt ofta..." Vill du ha medalj eller vad fan är det frågan om? När till och med vår lärare blev helt ställd och sedan försökte avleda samtalet tillbaka in på den västerländska kulturen kontra den muslimska tycker man ju att denne elev borde ha insett att det inte var sexualkunskap vi läste, men hon fortsatte då istället med att prata om hennes värderingar vad gällande sex före äktenskap. Nästa gång jag vill ha en predikan om någons sexliv säger jag till själv, tack!

Den stora chocken kom dock inte förrän samtalet ledde in på varför inte barn får köra bil förrän de är 16 år. Det var då inte som jag tyckte, att barn inte är mogna för att köra bil och inte har tillräckligt utvecklade sinnen, utan enligt min klasskamrat är det heelt enkelt för att barn har medfödd instinkt att mörda andra barn och inte bryr sig om någon annan. Så sätter man ett barn bakom ratten kommer denne alltså medvetet att försöka köra på allt i sin omgivning, jag tror inte jag vill veta hur hennes mörka barndom såg ut.

Max följde med mig till tunnelbanan trots att han skulle ha tyska efter, vilket jag uppskattade enormt med tanke på hur kallt det var och hur förbannad jag var. Det känns skönt att höra att det är någon som har samma åsikt om klassen, ett tag undrade man ju nästan om man stod ensam mot alla sinnesslöa jävlar. Det framkom även att Max hade liknande åsikter om Jens och samhällskunskapsklassen. Fy fan vad skönt! Nu kanske man orkar masa sig dit imorgon.

På torsdag infaller "Sunedagen" på min skola, där man skall klä ut sig och vinna pris för bästa utstyrsel. Jag hörde även några tjejer i klassen lovorda denna dag, då de tyckte att vi behöver fler sådana här dagar för att få bättre sammanhållning till studenten. Hur fan menar de att den här dagen skulle skapa bättre sammanhållning? "Oh titta, du är också utklädd till Batman! Ska vi ses efter skolan?" Vi går väl fan inte på dagis? Eller?

image157
Jo jag håller med, skulle man ha satt mig bakom en ratt när jag var liten
hade jag nog kört ihjäl allihop. Man ser ju hur mordisk jag ser ut, eller?

Kommentarer
Postat av: Syndaren

ojojoj vilken dag:o uuh säger jag bara.
Du ser verkligen inte mordisk ut vivvi!!

2007-11-27 @ 16:51:33
Postat av: Patrick

Haha, vad söt du är vivvi

2007-11-27 @ 17:17:15
Postat av: Emil

Jag gillar den intressanta teorin att alla är psykopater tills det att dem fyllt 16 på grund utav att dem vill döda och köra ihjäl alla i sin omgivning. Det är då med andra ord dem som aldrig "växer upp" som är psykopater?

Postat av: lurifaxz

Vivvi-licious under en umbrella ella ella ella.

2007-11-27 @ 23:58:45
Postat av: Adolf Hitler

Nämen Tamefaan :) de e ju jag i mina unga dagar! innen jag vart nazist o började bomba judarna:) fan va vacker att se en sån söt liten demokrat! :D

2007-11-28 @ 22:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback