Patrick bör hädan efter vara på sin vakt! ;)

En viss Johan väckte mig vid 10 idag och meddelade att han befann sig på ön. Jag förväntade mig dock att Patrick skulle sköta sig idag och kunde därför inte bjuda över Johan. Jag vet inte om han blev så besviken egentligen eftersom vi ska ses på lördag, men en kille som antagligen är mer besviken är Adam.

När han för en gångs skull hade en ledig dag från jobb och skola hade jag bokat upp den med Patrick. Adam bad mig dock höra av mig ifall det skulle bli något strul med Patrick, men godtrogen som jag är litade jag fullt ut på att Patrick inte skulle svika mig två gånger i rad. Dessvärre hade jag fel igen och Patrick kan numera förvänta sig en gruvlig hämnd när tillfället kommer! ;)

När klockan närmade sig ett och det fortfarande inte fanns några livstecken från Patrick började jag montera ned takfläkten i vardagsrummet så att pappa skulle kunna komma och hämta den och sedan passade jag på att ersätta benen i min säng, då de av mystiska anledningar vikt sig inåt och knakar något förskräckligt. Jag är nästan oskyldig! ;D

Idag skulle även Jenny och Linda ha något halloweenparty hos Linda, men då jag just nu faktiskt inte riktigt orkar umgås med 10 tjejer under samma tak utan killar som kan neutralisera blir jag nog hemma, men det går nog ingen nöd på dem!  

Jag är ledsen killar! :(

Kommentarer
Postat av: Patrick

Asså jag smsade dig vid två-tiden precis efter jag vaknade. Åhlens har fan öppet till 20.00 :D shit asså

2007-11-01 @ 16:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback