Nordeakillen snodde mina kort, jag hatar tjejer och sedan föll snön.

För att uttrycka mig milt så har denna fredag ej bidragit till att min kvinnosyn förbättrats. När jag idag åkte in för att köpa smink kryllade det med fjortisar överallt på varenda HM och de svansade efter mig och petade på allt jag kollade på, bröt plomberingar och smittade sina äckliga bakterier över alla ytor medan de samtidigt spred hemska skrik i lokalerna. Kill them all säger jag bara. Usch usch usch!

Det var slutet för min dag i stan, då jag snabbt tog mig hem och sedan gick och lade mig för att sova bort huvudvärken ett par timmar. Innan dess hade dagen faktiskt varit riktigt bra! Jag var bland annat inne på Nordea för att fixa mitt leg som försvann en kall vinternatt i Januari efter en kväll på krogen med Patrick. Där lyckades jag öppna allmänt utbyte av nummerlappar och lyckades byta ut en killes kölapp från nummer 94 till 88, vilket han var mycket tacksam för. Min egen kölapp lyckades jag bara förbättra med ett nummer, men det var ändock tur då detta resulterade i att jag blev betjänad av den enda manliga expediten som fanns där.

Eftersom jag tappat bort mitt leg bör jag egentligen betala för ett nytt, men eftersom den här killen av någon anledning var extremt medgörlig så bjöd Nordea mig på ett nytt leg. När han bad om ett kort till mitt leg räckte jag honom en liten plastficka med x antal småkort och sa att han kunde ta ett av dem. Jag fick inte tillbaka plastfickan och man behövde enbart ett kort till legitimationen. Jag tordes dock inte fråga vad han skulle med de andra fotona till och kanske är det lika bra att jag inte vet.

Efter att jag sovit de där x antal timmarna väckte mamma mig och så sprang vi över till killarna för att äta pizza, och det är där jag varit hela tiden fram tills nu. Patrick föreslog att vi skulle dra på bio, men då jag hade ont om pengar och filmerna verkade sådär och min mamma dessutom somnat kände jag att det var bättre att stanna hemma och hålla pappa sällskap när han faktiskt bjudit oss på middag och resten av sällskapet antingen sov eller spelade wow. Det är tur att åtminstone jag har lite hyfs!


 

image125
Eftersom den första snön föll på vägen hem fick jag lov att leka ninja! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback