Nattsudderi + lektion + avancerade foton = Trött Vivvi.

Jag var sådär lagom död när jag kämpade mig upp imorse vid 9-tiden efter att Patrick hållit mig vaken till 3-4 på morgonen. Det som fick mig att gå upp överhuvudtaget var nog att jag visste att Patrick började tidigare än mig... och även förstås att jag skulle till kultur- och idéhistorian där Max och Jonny riktigt lyser upp tillvaron. Med facit i hand vet jag dock att Patrick knarkat sömntabletter för natten och som resultat av detta vaknade han inte förrän vid 16.00. Det var nog tur att jag inte visste det då, för då hade jag antagligen inte orkat kämpa mig upp.

Hur som haver så var kultur- och idéhistorian ovanligt trist. Kanske var det för att vi inte fick jobba så mycket enskilt, vilket ju resulterade i att jag och Max enbart kunde utväxla ett par korta ord mellan lärarens föreläsningar. Vi fick dock en kort paus på 10 min och då passade vi som vanligt på att gå ned till cafeterian för att dricka vatten, "förebygga" diabetes som Max kallar det. Under den pausen lyckades jag samla in mycket värdefull information om Max som helt klart kan komma till användning vid utpressningstillfälle, men tyvärr spolierar jag ju själva utpressningsmöjligheten om jag avslöjar den informationen här.


Idag kom även skolfotona och Becki som dansade runt glad som en lärka för några månader sedan av skadeglädje och formligen skrek ut hur ful jag såg ut på kortet med stängda ögon kan ju bara slänga sig i väggen. Jag varken blundar eller grimaserar och måste säga att med tanke på hur hon själv ser ut på kortet skulle man ju kunna tro att jag vunnit miss world-titeln 10 gånger om. Tjejer alltså.


Apropå foton så har Patrick suttit och skickat över bilder från valborg som jag helt missat och blev smärre chockad över att se. Som den otroligt generösa människa jag är tänker jag delge de bilderna, kolla bara inte på mitt hår... okej? :)


  
Guu så vackert! :D

Kommentarer
Postat av: Patrick

HAHA :( usch, dom där ena bilden var det ju inte meningen att den skulle bli offentlig, haha

2007-11-20 @ 18:28:47
Postat av: Syndaren

:o Taskigt av Becki!! :O

2007-11-20 @ 20:06:50
Postat av: Linda

Vad fina ni var på valborg;)

2007-11-20 @ 21:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback