Det är tur att det finns killar när vissa lärare försöker förstöra ens dag.

Victor, även känd som Tomten, väckte mig idag vid 10-tiden med ett sms, varpå jag somnade om rätt snart. Jag hann dock bara sova en timme innan Bronka också skickade sms och frågade om jag hade lust att träffa honom i centrum. Eftersom det var kallt och regnigt föreslog jag att han istället skulle åka hem till mig, men eftersom hans lokalsinne enligt honom själv inte är det bästa tordes han inte försöka åka hit. Jag fick då istället vägleda honom till Torsviks pizzeria, vilken lat kille!

Apropå lata killar och lokalsinne åkte jag efter att ha fått mitt personporträtt totalsågat av Petra hem till Oscar på söder. Jag var förbannad, då alla som läst porträttet sagt att det inte finns något att anmärka på och att det både är intressant och bra skrivit och så kommer då Petra och påstår att jag tramsar för mycket med Adam och beskriver honom som "en för bra kille". Hur fan kan man beskriva någon som "en för bra kille"?! Det är väl inte mitt fel att det inte finns så mycket elakt att säga om honom, eller? Tja.. tills nästa gång får jag väl helt enkelt hitta på att Adam knarkar och rånar godisbutiker om nätterna.. jösses!

Hur som haver åkte jag till söder för att mötas upp av Oscar, trodde jag. Jag fick som vanligt leta mig dit själv och med mitt lokalsinne säger det sig själv att det inte går särskilt bra, men efter många om och men lyckades jag till slut hitta till Oscars port. Det borde jag ha fått beröm för tycker jag, men Oscar passade istället på att kommentera hur trasig min kjol såg ut. Det är ju för fan meningen att den ska vara trasig... killar alltså!

Efter att Oscar gett mig en specialguidad tur ned i sin källare mådde jag dock mycket bättre än innan och nu sitter jag här och undrar om han hann peta i sig någon mat innan han skulle iväg på den där kryssningen, samtidigt som Martin retas med att skicka en massa bilder från dalarna.  Titta bara hur otroligt vackert det är däruppe nu! 

  
Ibland önskar man ju att man bodde i Dalarna alltså.

Kommentarer
Postat av: Syndaren

Vad dumt av petra:o
Oooo jag vill att det ska vara så mycket snö här också jue:/ Orättvisst!

2007-11-29 @ 21:25:40
Postat av: snnoppnils

VAd gav oscar för speciall guidad tur i en källare?;;D

2007-12-04 @ 23:41:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback