Att skaffa akvariefiskar eller pojkvän, det är frågan!

Efter en grymt jobbig helg präglad av sjukdom och avbokade dejter bröt jag halvt om halvt ihop igår och var helt övertygad om att jag inte skulle fixa skolan och därför borde hoppa av. Patrick räddade dock upp mig som den ängel han är och sade åt mig att jag helt enkelt borde skaffa en hundvalp istället.  Nu kanske det blir svårt att skaffa en hundvalp när min mamma är allergisk och nog inte tänker flytta ut på balkongen för min hunds skull, men jag tror att Patrick har en poäng där ändå. Jag behöver hitta något som kan balansera skolans jobbigaste år någonsin. Frågan är, bör jag skaffa pojkvän eller akvariefiskar?

Vad jag än bestämmer mig för att tillföra i mitt liv bör jag nog göra det snabbt, då jag bland annat höll på att få spader idag när engelskläraren skulle ge mig instruktioner inför prövningen och frågade om jag visste vad kultur var. Kultur?! Den stackare som inte vet det måste ju ha skolkat halva grundskolan, om inte mer. Jag blev förbannad för att hon i princip idiotförklarade mig, men jag antar att det är ett uttryck för intelligensnivån på övriga elever på skolan som för övrigt har svårt att handskas med ord som t.ex. opponera, disponera, kalkylera, kreativitet och skillnaden mellan kvalité och kvantitet.

När min diskussion med Patrick var över igår kunde jag inte direkt sova, så jag stannade uppe till 3 på morgonen och sov sedan tre timmar innan väckarklockan ringde. Jag var hyfsat död när jag vaknade, men märkte till min stora glädje att Patrick fortfarande var inne på msn när jag vaknade. Otrolig kille må jag säga! När jag kom hem idag somnade jag nästan genast, tack och lov för sidenlakan!


Kommentarer
Postat av: Syndaren

Som sagt lärarna är inte normala.

2007-11-12 @ 20:24:21
Postat av: Kjelle

Instämmer med Syndaren , speciellt har jag upptäckt att Engelska lärare och bild lärare alltid har varit skumma iallafall för mig sedan lågstadiet tills nu ;P

Dessutom kanske det är så att du inte borde ha pojkvän eller akvariefiskar? kanske bara nån kul hobby som får dig att tänka på bättre sidor?

2007-11-12 @ 22:30:41
Postat av: Stoffe

Vad söt du var när du sov :)

2007-11-28 @ 00:27:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback