Påsklov!

Jag har påsklov! Är inte det underbart? Det ska bli hur skönt som helst att vila upp sig! Dessvärre verkar det inte som om det är så många andra som har lov samtidigt, men man kan ju inte få allt här i världen. Rörlig Bild flöt på smärtfritt, under en lektion hann vi se 5 filmer, inklusive lärarens egen, utomordentligt intressant må jag säga! På begäran började jag räkna hur många "va" läraren lyckades få in under lektionen, men tyvärr tappade jag räkningen vid 127.

Historia B är dock en kurs som jag inte står ut med längre. Det är så otroligt irrelevanta uppgifter och en massa bearbetningssemenarium hela tiden. Jag förstår verkligen inte varför man ska opponera varandras arbeten, antingen kan man utföra uppgiften bra eller så kan man inte. Varför kan man inte som lärare bara inse att alla elever kan prestera olika bra och acceptera det?

Jag finjusterade mitt cv idag också, måste skicka in det imorgon innan jag överarbetat det totalt. Hoppas jag kommer ihåg det!

Lycka

Idag har jag varit avsevärt glad! Jag vet inte riktigt varför, för den där jäkla historiauppgiften hänger verkligen över mig hela tiden, och kan inte sluta tänka på eländet! Trots detta måste jag ha lyckats finna lycka i något annat. Jag (som aldrig missbrukar ordet älskar) sa till och med till Patrick att jag älskade honom idag! Undrar vad han egentligen tycker om mig? Haha, kanske lika bra att man inte vet!

Efter att ha haft religion på morgonen slutade vi strax efter elva och jag, Jenny och Linda beslöt oss för att gå och se utställningen "döden dö" som var ett krav från religionsläraren. Måste erkänna att jag blev lite illa till mods av att se de där gravkistorna de visade där, men vi var snart ute därifrån så jag hann inte sjunka in i de dystra tankarna ordentligt som tur var. Innan vi lämnade utställningen skrev vi upp hur vi ville bli begravda, jag önskade självklart en rosa gravsten. Undrar om de förstår att jag är seriös?

Efter att ha käkat på donken började Linda prata om mjukglass, och begäret smittade av sig. Tyvärr hade inte 7eleven någon yoghurtglass ännu (undrar om de hade någonting överhuvudtaget med tanke på att kassören upprepade gånger sa "nej det har vi inte" till kunderna som gick in och frågade om olika saker). 7eleven är överreklamerat.

Imorgon ska jag ha rörlig bild med min filosofi- och psykologilärare för första gången. Undrar hur utflippat det kan bli?

Speciellt.

Det är alltid lika intressant att komma upp till dalarna och se vilka otroliga skillnader det finns mellan Stockholm och dalahästens landskap. Det måste vara bra mycket nyttigare att bo däruppe egentligen, det existerar knappt någon stress alls där uppe. Det måste vara något speciellt med dalaluften som gör att man blir så trött, det var ju sådär lagom pinsamt att man lyckades somna på Mikael Hoback. Det som förundrar mig mest är dock det omfattande antalet barnvagnar det rullar däruppe jämfört med här, undrar om de där unga tjejerna någonsin har nytta av sin halvt påbörjade gymnasieutbildning?

Det är få personer som man kan göra absolut ingenting med och ändå ha himla kul med. Patrick är en sådan person man skulle ta med sig till en öde ö, just för att han är så lätt att umgås med. Kanske är det även så att han om någon skulle lyckas få oss därifrån, men det är en annan historia. Han är även en utomordentlig lurig fotograf måste jag erkänna, jag hade ingen aning om att han tog kort på mig när jag kollade när tåget skulle gå. Det är synd att han inte inser hur snygg han är i hatt, haha!


image3