Sista dagen som barn, om man vill tro rädda barnen i alla fall.

Under min sista dag som 17åring svek Kyttlan mig på lunchen eftersom hon tydligen blivit sjuk. Jag blev helt utom mig av sorg och tyckte i alla fall att hon kunde ha ringt och meddelat det så att jag kanske hade kunnat ta med min plånbok och köpt något att äta istället, men till min undsättning kom som tur var Jenny. Eller snarare, jag kom till henne. Ringde och väckte henne riktigt brutalt, varpå jag våldgästade hennes hem och åt upp det sista av våra pepparkakor. Stackars Jenny!

Sedan var jag i princip tvungen att gå lika snabbt som jag kommit för att åka till min absoluta favoritlektion: Samhälle C. Vi fortsatte den ändlösa diskussionen kring jämställdhet (för 3e månaden i rad eller något sådant) och dessutom hade de bjudit in en jävla föreläsare. Jag har nog egentligen aldrig varit särskilt fascinerad av jämställdhet, men nu är jag riktigt jävla less på det. Kvinnor är inte lika bra som män, acceptera och gå vidare... Eller vad fan, när vi ändå håller på, gå tillbaka till stenåldern, det är där jämställdheten hör hemma!

Som tur var lyckades Max lägga beslag på mitt block, varpå han skrev ihop en riktigt fin dikt om föreläsaren och den dikten räddade helt klart den urtråkiga lektionen. Kanske skall man klippa in ett smakprov? Ah, kan inte dölja en sådan fin dikttalang, här kommer det!

"Irene är sen.
 Irene är trist,
 för hon är feminist.
 Irene får mig att tänka på müsli.

 Ingen vill trakassera Irene sexuellt,
 men Irene tror ändå att hennes liv är speciellt.
 Irene tror att hon är värd guld,
 men egentligen är hon en bitter oskuld."

Vackert!

Jag har även två tillkännagivanden att uppge.
Numero uno: Mitt pa-konto ryker idag, eftersom jag lovat mig själv att inte ha kvar det när jag fyllt 18.
Numero dos: Jag finner det intressant att en del människor tror att de kan bete sig hur som helst och sedan försöka muta sin väg tillbaka in i mitt liv med cs. Lite komiskt... eller?

image200
Igår fick jag en digitalkamera av min käre far!
Nu kan till och med jag se skillnaden på bildkvaliteten!

Kommentarer
Postat av: J (syndaren)

Jäklar vilken skillnad det där på själva kvaliteten!!;D

2007-12-12 @ 21:04:26
Postat av: oscar

Okej förlåt för det med, jag ber om ursäkt på riktigt med....jag var en idiot förlåt, har vart magsjuk så gud straffar visst vissa omedelbart! så skratta dig lycklig och blocka bort mig:D

2007-12-13 @ 14:28:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback