Julmaten kan vara djävulsk.

Ja, vad har ni nu för teorier om hur vår vistelse till Sälen artade sig? Äsch, jag har aldrig påstått att jag varit en tålmodig person, så jag förbehåller mig rätten att bara berätta innan ni hinner svara. Vad maktfull jag känner mig! :D

Hur som haver så kan jag börja med att berätta att det var extreemt mycket snö där uppe i Sälen, bara för att retas lite med er innan jag berättar om det otroligt fruktansvärda tinget som drabbade mig där uppe. När vi kommit upp till stugan blev vi nämligen bjudna på julmat av några släktingar som bodde över oss. Precis när vi allihop satt oss ned och huggit in på julmaten börjar en av dem skratta hysteriskt sade sedan "Ja, alltså igår låg vi ju och spydde hela bunten eftersom vi var magsjuka, vi trodde att vi skulle behöva ställa in, men imorse mådde vi faktiskt bättre så det är därför det finns julmat kvar."

Som ni förstår satte vi övriga maten i halsen och jag var i alla fall övertygad om att vi allihop skulle ligga med flunsan dagen därpå. Jag hade dock fel, för morgonen därpå följde jag med Jocke till backen för att se honom åka skidor och på kvällen satt vi barnvakt åt ungarna över oss, varav den ena höll på att spöa upp Jocke medan den andra iakttog från soffan och sa åt Jocke att sluta springa ifrån den andra ungen. Jag tror nog att ungarna vann den fighten! ;D

Dagen därpå slog dock den där jävla sjukdomen till och både jag och Jockes mamma mådde för jävligt. Oturligt nog var det just den dagen då vi planerat att bowla, åka pulka och snöskoter. Så istället fick jag stanna hemma och kurera med blåbärssoppa och bananer tills middagstid idag då jag faktiskt lyckades trycka i min en sallad på donken på hemvägen. Fy fan vad donkens mat är äcklig, till om med salladen. Hur fan kan man misslyckas med en sallad?!

Nu är jag i alla fall hemma och saknar faktiskt att bli ompysslad av Jocke, även om man känner sig som en maktgalen idiot när man ber honom hämta allt och ligga och krama en för att få upp värmen. Oh well, medan jag sitter här och småfryser kan ni ju spana in den otroligt vackra miljön där uppe!

        
Stugan och "utsikten"

      
Jocke puttade ned mig, men jag fick min revansch!

     
jocke på skidor och så jag med pulkan
som vi dessvärre inte hann åka.

Kommentarer
Postat av: Jocke xD:D

Och vad fan tog snöscootern vägen?? xD:D
Ingen bastu ingen öppenspis!!
Och magsjuka människor!!
Vi skulle stannat hemma x)
men vi fick ju uppleva mycket snö!:D

2007-12-29 @ 15:45:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback