Jävligt.

Igår var jag på ett riktigt uselt humör. På filmkunskapen tvingades vi se "Återkomsten", eftersom läraren själv ansåg att det var en riktigt bra film. Personligen tyckte jag att den var otroligt seg, även om filmens uppbyggnad och kameravinklar var ganska intressanta. Det var nog tur att Linda och jag bestämt dejt för att luncha innan, annars hade jag nog aldrig kommit iväg till skolan överhuvudtaget.

Dessvärre serverade vår skolbespisning ingen god mat alls, så vi hoppade över att äta och började istället prata jämställdhet. Linda hade väl ganska liknande åsikter som jag själv och när musikläraren råkade höra oss framföra dem började hon påstå att det var farligt för samhället och att vi absolut måste överge våra åsikter omedelbart. Tur att man inte läser musik för i sådant fall hade man antagligen kunnat räkna med att få IG direkt.

Efter skolan var jag less på allting och gick och lade mig och orkade inte riktigt upp för att gå över och äta middag med killarna, utan jag gick över dit först vid 9 någonting och vid det laget var jag riktigt hungrig. Jag har nog aldrig ätit upp en pizza så fort och sedan svullat i mig en massa choklad direkt efteråt, haha! Jag som inte ens gillar choklad... hm, aja! :D

 

image160
Såhär ser jag ut när jag blir väckt för tidigt,
så försök inte med det va? ;D

Kommentarer
Postat av: Syndaren

HAHAHA för farligt för samhällex) Vem är den läraren?:o

2007-12-01 @ 18:07:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback