Jag lär ju tröttna på julen innan den verkligen är här...

Då jag dessvärre inte hann med tåget mot hallonbergen för att träffa solnagänget och se Matte uppträda funderade jag ett tag på att kasta mig ut till Salem, men då min käre far starkt avrådde mig bestämde jag mig helt enkelt för att bege mig rakt över gatan och hjälpa honom att sätta upp alla julsaker istället. Jag vill inte skvallra, men om vi säger såhär då: han behövde verkligen hjälp. Jag har aldrig varit med om sådana bångstyriga granar och ljusslingor, riktigt elaka saker det där!

Nu sitter allt i alla fall uppe och med julradion i bakgrunden blir det riktig julstämning trots att datorn med all julmusik krashat. Dessutom fick jag låna en av pappas mobiler när han hörde om missödet med datorn och bilderna och även om den här kameran enligt kritiker och grafik-kunniga pojkar inte direkt tar de bästa bilderna måste jag ändå påpeka att bilderna blir avsevärt bättre än de min förra mobil tog. Att det sedan är betydligt enklare att föra över bilderna till datorn gör ju inte heller något direkt.


Men fy fan, nu spelar de Peter Jöback på julradion, så nu tvingas jag lämna datorn. Vem fan förknippar Peter Jöback med julen föresten? Och vem fan vill höra honom sjunga jullåtar överhuvudtaget? Usch... galenskap.          
 

   JUL!! ...och så min bror.  


        

Kommentarer
Postat av: Syndaren

Jul i huset!!

2007-12-09 @ 13:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback