Jag har glömt bort hur man sover.

Det är numera officiellt att jag har vänt på dygnet. Jag kom inte i säng förrän vid 5 imorse och jag skulle vilja lägga hela skulden på Dennis och André. Visserligen hade jag svårt att somna redan innan, men har man sånt trevligt sällskap om nätterna är det grymt svårt att slita sig! Det blev väl inte lättare att gå och lägga mig när jag upptäckte att UFC gick på tv heller.


Medan jag försökte tysta ned Andrés historia om hans livs karriär och diskuterade olika sömn-metoder med Dennis hann jag faktiskt notera att matchen på tvn var riktigt intressant... tills den ena killens näsben gick av. Aj?

Det hela resulterade inte helt otippat i att jag försov mig idag. Hade jag inte blivit väckt av Stoffes och Jockes sms hade jag antagligen aldrig orkat stiga upp, så tack killar!

När jag väl orkat upp skickade jag genast sms till Max och förklarade att jag inte skulle hinna till kultur- och idéhistorian, varpå han (enligt honom själv) brast ut i gråt av besvikelse. Även om fallet kanske inte riktigt var så allvarligt fick det mig att inse att det är tur att jag har honom på en del lektioner, annars hade jag nog inte orkat gå till skolan överhuvudtaget.

Sedan dess har jag bara försökt vila upp mig, klankat ned på skolan tillsammans med Jenny och sedan balanserat den negativa attityden med att garva järnet med Jocke och flirta med Stoffe. Not bad! :D

 

image169
Imorgon ska jag hjälpa Jocke att hitta en frisör som kan klippa sådana frisyrer..
Undrar hur det kommer att gå med tanke på att jag numera har fobi för frisörer.. haha!

Kommentarer
Postat av: Syndaren

Jasså, och du sa till mig att du skulle vända tillbaka dygnet typ i förrgår?x) hahah!
Ja vi är bäst på att klaga på skolan!! finns väldigt mkt att klaga på där!

2007-12-04 @ 23:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback