Jag blir bortskämd med födelsedagsfiranden!

Man kan inte utelämna solnakillarna från födelsedagsfirandet och därför bestämde sig Kjelle för att bjuda mig, Jenny och de andra grabbarna på bowling. Jag och Jenny åkte då efter en lång dag i skolan, som präglats av massa prov, ut till Sundbyberg för att införskaffa lunch åt mig medan vi väntade på killarna och vi fick faktiskt oväntat lunchsällskap. Precis när vi satt oss till rätta på en bänk utanför Konsum slog en äldre man med mytoman-tendenser sig ned bredvid oss och började väva upp en hel story om sitt eget aktiva liv, som nog i verkligheten var rätt obefintligt.


Efter att han hört att vi skulle bowla sade han även att jag som nybörjare aldrig skulle klara av att kamma hem 70 poäng och då var min toleransnivå passerad och jag och Jenny lämnade honom med sina piggelinglassar för att möta upp killarna istället. Ni må tro att jag var ivrig att visa att den där gubben hade fel om mina bowling-skills!

Dessvärre gick det väl inte alltför bra, jag tror faktiskt att Matte vann och jag kom sist. Jag förstår inte hur det kunde ske med tanke på att jag kastade besvärjelser över de andras "kast", men den enda logiska förklaringen är väl helt enkelt fusk. Jag lyckades dock kamma ihop hela 73 poäng, men gubben var dessvärre inte kvar när vi återvände för att berätta det för honom. Kanske hade han ett liv ändå?

Efter bowlingen drog vi till Burger King och skrattade allt vad vi orkade medan vi åt, varpå vi begav oss av på godisplundring bland affärerna runt Hötorget och sedan fortsatte till Biljardpalatset vid St. Eriksplan. Vi hade lite problem att hitta stället och jag och Jenny tvingade då, trots enorma protester, med pojkarna på en buss som faktiskt stannade precis utanför Biljardpalatset. Killarna trodde väl inte sina ögon, men jag och Jenny har minsann koll... vill vi att de ska tro i alla fall! ;)

Efter att ha gått runt i området ett tag beslöt vi oss dock för att ta oss till T-centralen och ta farväl och vid det laget kände jag mig riktigt firad, igen. Tack hörrni! :DBowlingen

     
De där skorna är så grymt fula,
så det är väl tur att vi är så extremt snygga då! ;DBurger King

           
Alla sa att jag var extremt svårfotad eftersom jag rörde på mig hela tiden
och nog ser de ut att ha haft rätt?Matte som trädkramare, mitt bland mina presenter.

      
Tack för presenterna och en riktigt trevlig kväll! :)

Kommentarer
Postat av: Mathias

Jag tycker att jag och trädet är så söta tillsammans!! :D Men du, hur gammal var den där gubben egentligen? Och du, vill du vinna framtida bowlingmatcher är det bara att hyra mig som privat tränare!! ;)

2007-12-16 @ 22:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback