Farväl 2007.

Sista dagen på året 2007.
Jag har bloggat i ett helt år och det är dags
att sammanfatta den här bloggen och börja en ny.
Adressen till den nya bloggen kommer att vara
http://foamy.blogg.se/mmviii
och kommer förhoppningsvis upprättas imorgon. 
Tills dess får ni läsa igenom sammandraget här under och ha ett riktigt bra nyår!


Framlyfta händelser
(med andra ord är de man vill glömma bortklippta! ;D)


Erfarit Sveriges sjukhus extremt dåliga service.

(Hade jag verkligen haft en blodpropp hade jag varit död nu.)

Somnat på Hoback.
(Fråga mig inte hur alltså, haha!)

Nattgibbat med Kyttlan
(CS-turneringen gick kanske inte så bra, men vi hade kul!)

Producerat en film med Max, Max och Denise.
(Underbart resultat och härliga människor!)

Plankat för första gången.
(Det gick bättre då när jag var full på Valborg
än när jag gjorde det sist jag var i Bålsta i alla fall!)

Upptäckt att Dalarna ha "Spruthus."
(LOL? :D)

Missade Mickes student.
(Hur lyckas man missa ett sånt moment?
Helvete! Kommer att dröja länge innan jag
får se honom i smoking igen!)

Åkte till Rissne för första gången.
(Det trodde jag aldrig om mig själv,
så där lyckades Micke riktigt bra!)

Klarat av en tjejkväll utan att dö
och dessutom badat i Sergelfontänen.
(Jennys tjejkvällar är faktiskt riktigt trevliga! :D)

Dragit med mig några förvildade
pojkar till Jenny för att partaja.

(Hade de inte kastat upp stolarna i träden
hade vi kanske kunnat göra om det! ;p)

Firade 18-årsdagen i Motala.
(tja.. tur för mig att Solnagänget firade mig
dagen innan helt enkelt! :D haha!)

Varit i Sälen med Jocke.
(Jag är sannerligen ingen vinter-människa
men med Jocke gick det faktiskt an! :D)De konstigaste människorna jag träffat i år...

första plats måste vi ha en dalmas. Dock inte vilken dalmas som helst, utan den 40-åriga dalmas jag träffade på Classic Car Week i somras som kysste mig på handen och bad mig stanna i Rättvik. Uuh-usch!

andra plats har vi den otroligt världsberömde "Geraldo" som friade till mig på tåget på väg till Södertälje trots att han hade fru och barn, eller? Nog var det smickrande, men inte ens en korkad fjortis skulle väl gifta sig efter att ha känt killen i 15 minuter?

Den som tar tredje platsen måste vara Mauricio. Jag har aldrig haft en riktig stalker efter mig och även om det är en kul grej att berätta om vill helst inte uppleva mardrömmen igen.

Fjärde platsen kniper de två amerikanarna på T-centralen efter att ha hållit fast mig med motivationen "We should be friends" och gjort så att jag missade tåget. Tur för mig var det att Dennis kom gående och räddade mig. Fy fan vilka typer det finns!

Nattbusskillarna får dela på femte platsen. Just därför att de allihop var rätt konstiga, i alla fall de sista 3 stycken jag stötte på. Den ena som ville skicka ett vykort till mig som inbjudan till sin begravning efter att jag hjälpt honom hitta meningen med livet och den andra som höll på att flumma en massa filosofi och sedan gick alldeles för nära mig på vägen hem ända tills jag berättade att min pappa var polis. Slutligen den tredje som sprang och gömde sig på bussen efter att ha stammat fram min pappas namn och sagt "han har jagat mig"! Ingen motivering behövs.

sjätte och sista plats sätter jag Viktor. Killen som följde med mig hem från T-centralen en natt och sedan bad om en kyss, varpå jag nobbade, och efter att ha smsat några dagar och jag klargjort att jag enbart var intresserad av en vänskaplig relation hörde han aldrig mer av sig. Lite mer hyfs kan man väl visa, eller?


De bästa filmerna jag sett i år...

Simpsonsfilmen, sågs på bio med Kjelle och den var trots mina övriga vänners kritiska omdömen fantastiskt rolig! Kanske var det just för att jag kommit att få så pass låga förväntningar om den innan som gjorde att den var bra, men det har ingen betydelse.

Reststop sågs här med Micke, Jenny och Patrick. Det var bara jag som gillade filmen och det var bara jag som blev rädd. Jag tycker dock fortfarande att det är en grymt bra skräckfilm som nästan totalt bryter ned ens psyke. Gud vilken bra reklam jag gör för den, nu kommer ju alla vilja se den... eller inte! :D

Tomten är far till alla barnen, sågs med pappa hemma hos honom och kort sagt, den är fortfarande bra. Jag hade glömt bort slutet trots att jag sett den så många gånger förut. Jag är noob, jag vet! :D

Fear har setts vid flera tillfällen och den är precis som Reststop riktigt psykologisk. Den här filmen flippar dock ut i slutet, men det struntar vi i! :D


De underligaste filmerna som jag lyckats se i år...

A Clockwork Orange
sågs hemma hos Patrick tillsammans med Jacob och det var kort sagt den märkligaste och äckligaste film jag någonsin sett, och då såg jag inte ens klart den! Att min filmkunskapslärare sedan har den som favoritfilm säger väl egentligen allt.

Dawn of the Dead sågs hemma i mitt rum med Niclas. Som jag tidigare beskrivit var Nattliv bättre och då är det för fan riktigt illa!

Dold identitet sågs på bio med Micke. Micke ville ju egentligen se Hostel, vilket jag nobbade då jag befarade att jag skulle må illa. Dold identitet fick mig dock att må riktigt jävla illa, så jag är inte säker på om Hostel hade varit så mycket farligare.

This is England sågs på bio med Alex och Emelie. Jag tyckte egentligen att filmen var bra, men nu när jag tänker tillbaka på den kommer jag bara ihåg rakade skallar och en knubbig unge. Ja, jag vet inte... konceptet känns konstigt nu när man fått perspektiv på saken.
Uuh-huu.

image261
Vi ses 2008! ;D


Kommentarer
Postat av: jomppa

Tusan se va man finner på world wide web :D

2008-03-13 @ 23:57:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback