Det kommer dröja länge innan jag vågar mig ut från stan igen.

Ja, vad ska man säga om Motala egentligen? Jag fick panik och ville hem innan vi ens hunnit av tåget. När endast en minut kvarstod tills vi skulle vara framme i den lilla byhålan var vi fortfarande helt omgivna av skog och de enda "hus" man sett skymten av på flera timmar var ladugårdar. Läskigt!

Hotellet såg rätt fallfärdigt ut från utsidan, vilket gjorde mig ännu mer panikslagen, men lokalerna var mysiga och vårt rum kändes riktigt hemtrevligt. Linda lade snabbt beslag på den ensamma sängen, varpå Jenny paxade en säng vid fönstret och jag fick då ligga mellan den sängen och Jockes turistsäng. Turistsängen kändes stenhård och riktigt obekväm, men eftersom det slutade med att den stod tom under natten gjorde det kanske inte så mycket.

Efter att ha letat oss till Motala Centrum, som inte ens hade en vanlig mataffär, åt vi varsin french hot dog och begav oss tillbaka till hotellet där Emil, Stoffe och Fellmo satt i lobbyn och väntade på oss. De hade tydligen börjat förkröka vid 10-tiden på morgonen och tyckte att vi skulle äta och sedan sätta igång att förfesta ordentligt, men då vi Stockholmsmänniskor inte riktigt är vana vid att festa vid 2 på eftermiddagen segade vi hotellrummet ett tag innan vi gick lååånga kilometrar till Emils och Weronicas lägenhet.

Efter att ha ätit den värsta pizzan jag någonsin smakat urartade saker och ting relativt snabbt. Mer folk strömmade till lägenheten och Fellmo var väl den första att däcka, efter att ha talat om hur vacker jag var och hur gärna han ville ha en kyss av mig x50, sparkat till Jocke i huvudet och själv blivit nedslagen av Stoffe. Linda fick nog med röksällskap för flera år framåt, Jenny försökte konversera med Stoffes ragg som Fellmo tidigare sagt var mindre attraktiv än en köttfärslimpa och jag och Jocke försökte försäkra Emil om att vi inte skulle ha sex på hans köksbord. 

Kanske var det inte alltför konstigt att kvällen slutade tidigt och vi valde att dra oss hemåt. Jag hade dock av någon mystiskt anledning mist förmågan till att gå själv så Jocke och Stoffe fick turas om att hjälpa mig hem. Under promenaden träffade vi Stoffes mamma som lovordade sin son och senare upptäckte jag att denna incident lett till att jag blev 70 kronor rikare. Skumt, eller hur?

Innan vi nådde hotellet, låångt efter Linda och Jenny, hade jag tydligen hunnit slå till både Jocke och Stoffe för att jag inte fick gå själv och dessutom hade jag slagit i backen x antal gånger och hade därför blåmärken över hela kroppen när jag vaknade imorse. Tur att Jocke är en sådan gentleman som hållit min panna och mitt hår hela dagen, tack! :)

Medan vi väntade på bussen beslöt vi oss alla fyra för att detta fick bli vårt första och sista besök i Motala och Linda påstod även att det var sista gången hon sov i samma rum som mig och en kille samtidigt. Jag förstår inte alls vad hon menar för Jenny klagade ju inte trots att hon låg i sängen bredvid. Kanske hade hon sådan tur att hon sov hela natten, men jag tror ändå att det är Linda som hallucinerar.   :D


     
Detta är i Hallsberg och det var väl ändå gången
 som jag tyckte att det var värt att dokumentera vistelsen.
Tyvärr var jag själv inte med på några bilder,
men ni överlever nog! :D

Kommentarer
Postat av: JockeLito x)

Haha undra vem killen var som du busade med hela natten? med tanke på att ingen av oss andra inte kunde sova:D ^^

har en lite blackout där:D

2007-12-16 @ 18:58:31
Postat av: JockeNumberTwo

Och vivvi påstod att hon kunde gå sj:)
de gick ca 5 sec sen låg hon o kröp på marken HAHAHAHA:D rullade runt i gräset gjoder hon också;)

2007-12-16 @ 19:01:39
Postat av: Linda

Jag hallucinerade INTE! Varför gick jag med på att åka till Motala :( Nu har jag ju bara blivit sjuk, plus att det bara var massa pundare i den där jävla byhålan!

2007-12-17 @ 13:37:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback