Veckans jobbigaste dag känns inte alltför pjåkig!

Idag har skolan tagit upp hela min dag, men det känns faktiskt som om jag hunnit med att skjuta in en hel del sällskapliga aktiviteter däremellan! Efter basgruppsamlingen på morgonen följde jag med Jenny och Michaela ned till cafeterian och höll dem sällskap medan de avnjöt sin, något försenade men originella, frukost. Vi fick efter en stund sällskap av Linda som dessvärre missade min smygfoto-session, haha!

Efter att ha fått ett sms av Patrick från Rashids mobil kastade jag mig över bron vid lunchtid för att hinna luncha med Patrick innan vi båda var tvungna att rusa tillbaka till respektive skolor. Dessvärre är Patrick och mobiltelefoner inte en bra kombination och han hade denna gång glömt att ladda mobilen vilket resulterade i att vi gick miste om en halvtimmes extra lunchtid, men han har lovat att öva på mobilladdning tills nästa gång och fixar han det ändå inte får jag väl åka över och läxa upp honom! (Ja Patrick, du borde vara rädd! ;D)

Några timmar senare på väg hem från skolan fick jag sällskap av Max och Kenneth som var fast beslutna att bli blodgivare någonstans vid Zinken, det hela gjorde mig naturligtvis mycket nyfiken men jag var alltför artig för att fråga om de ville göra det för pengarnas eller den goda sakens skull. Max har ju dock som bekant klarat av att spela hjälte på film, så varför inte i verkliga livet också?                         
                      Jenny, ovetande om                         Blecktornskällaren!
                     mina smygfoto-skills!

Kommentarer
Postat av: Syndaren

jag tänkte
väll att du tog foto eller nåt:o haha om jag gillar bilden? hmm..tveksam va;D

2007-08-29 @ 19:38:35
Postat av: G'nnar

Patrick är från ÖSterrike.

2007-08-30 @ 00:33:56
Postat av: Eje

blecktornskällaren ser ut att vara et ställe där jag trivs...
den där patrik får ta å skärpa si lite :P

2007-08-30 @ 22:34:59
Postat av: Patrick

Jag är rädd! men det var inte mitt fel, det är min mobil som faktiskt vägrar att ladda =( har försökt hur mycket som helst och det går inte, ska lämna in den ASAP.
Och ja, jag är från Österrike. (österrike > iran)

2007-08-30 @ 22:37:21
Postat av: Patrick

Ey mannen hoppas du inte dissar blecktorns! Schysstaste lunchrestaurangen bryschän, jag sfär. Inshallah på koranen.
118 represent. 123 största svennestället azzå

2007-08-30 @ 22:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback