Fredagens bravader.

När jag kommit hem från simningen med Jenny var jag helt slut och ville egentligen bara sova, men min favoritbror (hade jag haft fler bröder än honom hade jag aldrig använt det ordet) kom i vägen för denna självklarhet eftersom han behövde experthjälp med att få igång sitt internet. Efter att ha förklarat för honom att funktionen han hela tiden avaktiverar är Internetanslutningen, och inte bluethoothen som han trodde, var problemet enkelt löst och vi övergick till att msn-lana med våra laptops.

Efter ett tag ringde Erik och berättade att han och Niclas med sällskap var på väg till Borås och föreslog att vi skulle ha telesex för att fördriva tiden på bussen. Dessvärre var toaletten på bussen upptagen och därför gick inte detta att genomföra, annars hade jag naturligtvis gått med på det för Eriks skull!

På inrådan av Hänt Extras horoskop bestämde jag mig för att göra ett miljöombyte och följa med pappa till landet över helgen, så det är där ni lär hitta mig sittandes i något smärre buskage för att filosofera.


image39
Avancerade saker.

Kommentarer
Postat av: jojje

din blogg äger ;D

2007-08-31 @ 15:49:42
Postat av: Syndaren

hahahaha:). Internet kan ju vara väldigt krånligt ibland:P

2007-08-31 @ 22:33:45
Postat av: Arbetslös4ever!!111

Mjoo, du kan väl koppla in min "internetanslutning" med ditt "modem" nångång ;)
<3 u vivvelito

2007-09-02 @ 19:08:23
Postat av: jonte

Jag blir nästan rörd till tårar när jag ser att du har nördtendenser :D inte trodde jag det inte ;)

2007-09-02 @ 19:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback